Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bulgursalat-med-kylling/ Aftensmad Salat

Bulgursalat med kylling

Den lækre fyldige bulgursalat med kylling er virkelig skøn og mættende måltidssalat med masser god smag.

Jeg laver kyllingestykkerne sprøde og skønne med pankorasp, men man kan også bruge alm rasp. Panko giver dog en ekstra sprød skorpe og smager virkelig godt.

Den er skøn at servere til aftensmad og så kan man fint lave lidt rigeligt, så der også er rester til dagen efter.

Prøv også: Opskrift på blomkålssalat >>

Bulgursalat med sprød kylling
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT25M4
Ingredienser
  • 200 g bulgur
  • Kylling
  • 300 g kyllingefilet
  • 1 æg
  • 100 g pankorasp
  • 0,50 dl olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 citron, økologisk, saft og skal herfra
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • 1 tsk ahornsirup
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Salat
  • 1 broccoli, skåret i buketter
  • 100 g pillede edamamebønner
  • 1 rødløg
  • 80 g baby spinat
  • 80 g rucola
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bulgur
Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen.

Kylling
Pisk æg i en skål og kom pankorasp, salt og peber i en anden skål.

Dyp først kyllingefiletterne i æg og vend dem derefter i pankorasp.

Steg på en pande ved middelvarme i olie i cirka 4-5 minutter på hver side. Tjek at de er gennemstegte. Skær dem i skiver.

Dressing
Rør dressingen sammen og smag den til.

Salaten
Kom broccolibuketter i en gryde med 2 dl kogende vand, læg låg på og blancher dem i 2 minutter til de er lidt møre, men stadig har bid. Kom edamamebønnerne i gryden, rør godt rundt og lad dem trække i et minut. Hæld vandet fra gennem en sigte.

Vend broccoli, edamamebønner og bulgur sammen med dressingen. Vend spinatbladene og rucola i, sammen med rødløg og anret til sidst på tallerkener, toppet med den sprødstegte kylling.