Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mini-pizza-med-chorizo-og-sma-tomater/

Mini pizza med chorizo og små tomater

Denne variant af minipizzaer er Johans favorit. Han elsker oliven og den lidt stærke chorizo pølse.

Vores krydderurtebed er lige nu fyldt af duftende sprøde og smagfulde krydderurter og det er skønt at plukke en ordentlig håndfuld basilikum til at pynte de små pizzaer med. Vores tomater bliver også høstet dagligt og jeg laver ovntørrede tomater af en del af dem, det er et hit på pizza.

Det er et hit at lave en masse mini´er, og det tager ingen tid at lave to, tre eller fire varianter pizza, når man først er i gang. Det er desuden en god måde at få brugt lidt forskelligt fra køleskabet på. Vores hit er denne variant med chorizo og oliven, kartoffel med mozzarella,  eller denne her når det er asparges sæson.

I kan se alle mine pizza varianter her og næste gang jeg laver minipizza skal jeg som minimum lave den med laks & wasabi, samt en variant med et æg.

PT15Mter

Mini pizza chorizo

12 stk.    15 minutter
12 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Opskriften på pizzadejen finder du her

Form 12 små pizzabunde på en bageplade med bagepapir.

Smør hver bund med lidt tomatpure, hvorefter de toppes med en skive mozzarella, 3 tynde skiver chorizo, 2 tomater, basilikum og oliven.

Bag i ovnen på en bageplade med bagepapir ved 230 grader i 10-14 minutter.

Når pizzaerne er færdig, drysses de med en smule frisk timian eller basilikum. Server straks – men de er også gode kolde i madpakkerne.