Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/okonomiyaki/

Okonomiyaki med spidskål

I denne uge har jeg spist og tilberedt en for mig helt ny ret; japansk Okonomiyaki.

Det smager helt og aldeles fantastisk – og man skal på ingen måder lade sig skræmme af det fremmedartede navn, for opskriften er super nem, enkelt at lave og tilmed hverdagsvenlig.

Okonomiyaki er en sprød og samtidig luftig japansk madpandekage, tilberedt med kål og toppet med tilbehør, som passer forrygende godt til.

Prøv også: Opskrift på en lækker vegetar bønnegryde >>

PT30Mter

Okonomiyaki med spidskål

2 pers.    30 minutter
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Rør mel og grøntsagsbouillon sammen til en tyk dej, som skal hvile i en skål i 10 minutter.

Sauter imens løg og hvidløg gyldne og bløde på en ren pande med lidt olie. Smag til med salt og sort peber og sæt løgene til side.

Okonomiyaki
Rør æg og spidskål i dejen, som har hvilet.

Varm panden godt op med rigeligt olie. Kom skefulde af dej op på panden til små pandekager, og steg pandekagerne gylden og sprøde på hver side.

Servering
Læg okonomiyakierne på et fad, og top med løg. Fordel tynde striber af sød chilisauce over og drys med klippet karse.

Server de sprøde lune okonomiyakier med syltede majroer eller rødbeder til.