One Pot Pasta med kylling og spinat


Kylling, spinat og bacon er et godt match og denne one pot pasta med kylling smager altså virkelig super dejligt.
Hvis vi har meget grønkål i haven om vinteren, så skifter jeg gerne spinat ud med finthakket grønkål i opskriften på det tidspunkt, for det smager også virkelig dejligt.
Mine børn har altid spist spinat med største fornøjelse, men hvis det ikke lige er et hit hjemme hos jer, så skift blot spinaten ud med fx cherrytomater og søde majskerner.
Prøv også: min one pot pasta med tomat og chorizo >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One pot pasta med kylling og spinat
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 2 kyllingebryst, skåret i strimler
- 400 g pasta, fx. pastarør
- 75 g bacon, sprødstegt og skåret i mindre stykker
- 2 løg, finthakkede
- 3 fed hvidløg, finthakkede
- 1 squash, groftrevet
- 150 g frossen spinat, finthakket
- 2 tsk tørret timian
- 1 tsk tørret oregano
- 1,50 dl piskefløde, måske lidt mindre
- 1 tsk salt og friskkværnet peber
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet
- 1 håndfuld krydderurter, friske
Kog grøntsagsbouillonen op og kom kyllingekødet i, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt rundt. Læg låget på og lad det koge op, rør godt rundt igen og lad det simrekoge i 10-12 minutter, til pastaen er perfekt kogt.
Server retten med revet parmesan og friske krydderurter.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Var noget ærgerlig over resultatet. Det smagte mest af alt af timian.
Så hvis jeg skulle lave den igen, tror jeg at jeg ville svitse kylling, løg og hvidløg af i bunden af gryden først for at få mere smag ud af disse elementer, og så reducere mængden af timian.
Hej.
Hvilke krydderurter har i brugt af de friske til at pynte med?
Mvh
Hej Anna Marie
Jeg bruger gerne frisk oregano, basilikum, timian eller bredbladet persille til denne – alt efter hvad jeg har og der er i sæson
Kh Ann-Christine
Ikke et hit her.. alt for kedeligt og ensformig I smagen.. vandet.. lavede en stor portion og så spiste min datter og jeg en portion hver og så gad vi ikke den ret mere.. øv.. Den lød ellers lækker.. Men desværre en skuffelse her
Hej Rune
Der er selvfølgelig altid spørgsmålet om smag og behag, det kan vi ikke komme uden om :)
Jeg synes denne ret smager vildt godt, og slet ikke kedelig – så kan ikke lade være med at tænke om jeres grøntsagsboullion måske har været blandet for tyndt.
Kh Ann-Christine