Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/papaysalat-vietnamesisk/

Papayasalat – vietnamesisk

Knasende sprød papayasalat var en af vores favorittilbehør da vi rejste i Vietnam. Den sprøde umodne grønne papaya vendt i en helt traditionel vietnamesisk dressing smager simpelthen bare så lækkert og så gør den sig glimrende til mange forskellige retter; friske vietnamesiske forårsruller – hvor den også snildt kan bruges i selve forårsrullen som en del af grønt til at skabe sprødhed. Den er også virkelig lækker til grillet kød, kylling, og meget andet godt. Man kan vende kødstykker i salaten eller spise dem til.

PT10M

Vietnamesisk papaya salat

6-8 pers.     10 min.
6-8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og smag den til med mere chili eller hvidløg.

Vend dressingen godt med papayastrimler, gulerodsstrimler og krydderurter.

Drys til sidst peanuts over og nyd den sprøde salat med grillet kød, andre salater, vietnamesiske forårsruller eller lign.