Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/spidskaalswrap-med-laks-og-kapersdressing/

Spidskålswrap med laks og kapersdressing

Spidskålswrap med godt fyld er en super lækker, sund og hurtig aftensmad.

Vi er ret begejstrede for wraps, sandwiches og hjemmelavede tortilla herhjemme. De er skønne, og kan fyldes med alverdens dejlige ting, grøntsager, fisk, kylling, kød eller bare helt vegetarlækkert med avocado, humus, korn eller kerner. Jeg elsker variation og en variant som denne hvor spidskål – eller et hvilket som helst andet kålblad – udgør wrappen smager virkelig skønt og er en god måde at få lige lidt ekstra grøntsager føjet til måltidet.

PT20M

Spidskålswrap med laks og kapersdressing

2-4 pers.     20 min.
2-4 pers.
Ingredienser
  • 2 laksefiletter
  • 4-8 kålblade
  • 1 rødløg skåret i skiver
  • 1 pære skåret i skiver
  • 1/2 agurk i skiver
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • Kapersdressing:
  • 1 dl ymer eller yoghurt natural
  • 2 spsk finthakket kapers
  • 2 spsk finthakket purløg
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Kom laksen i et ovnfast fad og dryp dem med lidt citronsaft, samt salt og peber. Bag den i ovnen ved 180 grader i 15 minutter. Rør dressingen sammen og server det hele i små skåle ved bordet.

Johan og Julie foretrækker en alm tortillawrap, så når kål versionen er på menuen, så bliver der også serveret et par alm wraps og så vælger man bare hvad man selv har lyst til.