Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/varmende-nem-og-krydret-groentsagsgryde-med-kikaerter/

Grøntsagsgryde med kikærter

I går lavede jeg denne varmende grøntsagsgryde med kikærter til min frokost og jeg påtænker at gøre præcis det samme til aftensmad i dag – holder ellers meget af variation, men det blev så godt og jeg tror det vil være lige sagen i aften.

Denne ret er blandt mine favoritter i denne uge!

Kan jo umuligt vælge én livret, det kan jeg faktisk næsten ikke forstå, at man kan – for der er jo så uendelig meget godt. Så jeg har til gengæld nok mindst hundrede livretter, det svinger fra uge til uge, sæson til sæson, morgen til aften og alt efter vejret.

PT30Mter

Varmende grøntsagsgryde med kikærter

4 pers.    30 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Kom løg, hvidløg, olie og alle krydderierne i en gryde og varm op, rør rundt i nogle minutter til alle krydderierne dufter og løgene bliver møre og klare.

Tilsæt butternut squash, gulerødder, hakkede tomat og lidt vand, så det dækker grøntsagerne. Lad det simre i 10 minutter under låg.

Tilsæt derefter broccoli og squash og lad det simre i endnu 10 minutter.

Kog kikærterne med de sidste 2-3 minutter, til de er gennemvarmet.

Server i skåle eller dybe tallerkener med creme fraiche og krydderurter – til mig mætter retten rigeligt fint som den er, til mine børn serverer jeg gerne ris til.