Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fiskehotdogs/ Aftensmad Familiefavoritter, Fisk & Skaldyr, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn

Fiskehotdogs med tatarsauce

Yum, en lækker fiskehotdogs med tatarsauce ♡

En lidt anderledes måde at spise hotdogs på, men virkelig lækker og mine børn er fan! Hvis man gerne vil have en endnu grønnere ret, så udskift bare hotdogbrød med fx spidskålsblade og spise dem som en kålhotter – det er også toplækkert.

Jeg bager gerne hotdogbrød efter denne opskrift, for de er virkelig både gode og nemme. Til de lækre fiskehotdogs servere vi gnavegrønt og ovnbagte kartofler.

Prøv også: opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller >>

PT30MPT15M4

fiskehotdogs med tatarsauce

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Fisk
  • 300 g torskefilet, eller anden hvid fisk
  • 1 dl rasp
  • 1 øko citron, fintrevet skal
  • 2 spsk bredbladet persille, finthakket
  • 2 æg
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Tatarsauce
  • 0,50 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk kapers, finthakkede
  • 4 cornichoner, finthakkede
  • 1 tsk dijon sennep
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal + saft
  • 1 håndfuld frisk dild, finthakket
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 0,50 håndfuld purløg, finthakket
  • salt
  • sort peber
  • Derudover til servering
  • 4 hotdogbrød
  • 0,50 agurk, skåret i små tern
  • 1 håndfuld frisk dild, eller ærtespirer til pynt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Fisk
Skær torskefiletten i 2 cm tykke strimler.

Bland rasp, citronskal, persille, salt og peber. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken

Vend fiskestykkerne med fuldkornsmel blandet med salt og peber.

Dyp dem derefter en ad gangen i tallerkenen med æg og til sidst i raspblandingen.

Læg fiskestykkerne på en bradepande med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-20 minutter.

Tatarsauce
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til.

Saml fiskehotdogs
Kom et fiskestykke i hvert pølsebrød og top med tatarsauce, finthakkede agurketern og friske krydderurter.

Resten af tatarsaucen kan bruge som lækker dip til de grøntsager, der evt serveres til.