Grill marinade


Det er ingen sag at lave den lækreste hjemmelavede grill marinade!
Vi laver gerne en stor portion hver eller hver anden uge og har hele grillsæsonen og sommeren en beholder med hjemmelavet grillmarinade klar til brug stående fast i køleskabet. Det er super nemt at lave, kan holde længe på køl og smager virkelig forrygende til alt fra grillspyd og spareribs til kylling og koteletter – den er virkelig alsidig og smager vildt lækkert.
Vi bruger den også som dip. Det er uden tvivl Johans favoritdip – og er man lige så vild med den, som han er, så kan den også snildt bruges til grønt.
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 portion
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Grillmarinade
- 2 løg, fintrevet
- 3 fed hvidløg, knust
- 1 dl brun farin
- 2 dl ketchup
- 0,50 dl vand
- 0,50 dl æblecidereddike
- 0,50 dl soja
- 2 spsk worcestershire sauce, eller fishsauce
- 2 tsk dijon sennep
- 1 tsk sød paprika
- 1 spsk ingefær, fintrevet
- 1 spsk majsstivelse
- friskkværnet peber
Kom alle ingredienserne i en gryde.
Kog op under omrøring og rør det godt igennem til en ensartet grillmarinade.
Lad det simre i cirka 15 minutter, og smag derefter til.
Opskriften giver ca 4 dl

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej tak for opskriften kan jeg bruge honning i stedet for brune farin
Hej Mohamed
Ja, det kan man godt. Det giver en lidt anden smag, da farin udover at søde også krydrer retten. Men vælg gerne en lidt krydret honning med god smag, så kan det fint fungere.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Super lækkert marinade til grillen! Den kan helt klart anbefales.
Hejsa
Opskriften lyder lækker – mon jeg kan lade koteletter trække i marinaden natten over, eller anbefaler du noget andet??
Bh
Charlotte
Hej Charlotte,
Ja, det kan du sagtens gøre :)
Rigtig god fornøjelse :)
Kh Ann-Christine