Kålpande med spidskål og oksekød
Nem og lækker kålpande med spidskål og oksekød som er super budgetvenlig og lynhurtig at lave.
Man kan bruge retten som fyld i forårsruller, men den er også lækker at spise bare helt som er.
Det er sådan en alt i en ret, som ikke behøver tilbehør til, men har du lyst til lidt ekstra, så rist et par skiver rugbrød og smør med pesto, det er rigtig lækkert som tilbehør.
Prøv også: min opskrift på svampe stroganoff >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Brun oksekødet af under omrøring, på en varm pande med olie. Tilsæt løg, hvidløg, sød- og røget paprika, karry, spidskål og gulerødder. Rør det godt sammen og skrue ned for varmen til middelvarme. Rør tomatpure, majsstivelse, piskefløde og grøntsagsboullion godt sammen i en lille skål og hæld det på panden. Lad det simre og tykne en anelse, smag godt til med et dryp æblecidereddike, salt og peber. Server med friskhakket persille og et drys hampefrø.
Arbejdstid 25 min.
Antal 4 pers.Kålpande med spidskål og oksekød
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Det er en fantastisk ret, har lavet den flere gange, og ja skal lave den igen i morgen :D Vil lige sige, den sagtens kan fryses, og det giver faktisk endnu mere smag til det, efter det har været frosset. :D
Mvh Janni
Hej Janni
Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften, hvor er det dejligt at høre og mange tak for at dele det fine frysetip!
Kh Ann-Christine
Rigtig lækker ret. Vi lavede den med hvidkål og det tror jeg bestemt ikke den blev dårligere af. Vi gav den lige et drys spidskommen – det synes jeg passer til hvidkål og spidskål – og det blev en fin kombination (med dine opskrifter er vi jo blevet vant til spidskommen!!).
Hilsen Marianne
Hej Marianne
Så dejligt! Spidskommen er jo virkelig et lækkert krydderier, så det glæder mig at I også er blevet vilde med det :)
Tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Er der ikke Gullerødder i? Det er der jo på billedet?
Hej Vera
Jo, det er der også i opskriften og ingredienslisten :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine