Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-moerbrad-i-tomatfloedesauce/ Aftensmad Familiefavoritter, Pasta

Pasta med mørbrad i tomatflødesauce

Her får I min opskrift på en nem pasta med mørbrad i tomatflødesauce. Det er sådan en hurtig pastaret, som jeg gerne serverer, når det skal være lækkert og nemt til familiemiddagen. Et hit hos mine børn!

Det er virkelig smovset hyggemad som er lynhurtigt at lave og dermed dejlig både på hverdagsaftener og i weekender, hvor der er knap så lang tid til madlavningen.

I denne dejlige ret får mørbraden god smag fra tomatflødesaucen, de lækre krydderier og den røgede bacon. Vendt sammen med pasta og godt med parmesan, så har man altså et ret dejligt måltid på nulkommafem.

Prøv også: flere opskrifter på lækre pastaretter >>

Pasta med mørbrad i tomatflødesauce
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 70 g bacon
  • 500 g svinemørbrad
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 400 g hakkede tomater
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1,50 dl piskefløde
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret timian
  • 400 g pasta
  • 80 g baby spinat
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • Til servering
  • 75 g parmesan, friskrevet
  • 2 stængler frisk oregano
Fremgangsmåde

Puds mørbraden for sener, og skær den i skiver. Kom hvedemel, salt og peber i en dyb tallerken og rør det sammen. Vend mørbradskiverne i melblandingen.

Varm en gryde op med olie og rist bacon på panden til det er sprødt. Sæt bacon til side på fedtsugende papir og brun derefter kødet godt af på begge sider til det har en gyldenbrun stegeskorpe. Sæt kødet til side sammen med baconskiverne.

Tør gryden godt af, skru ned til middelvarme og kom lidt ekstra olie på panden. Sauter løg og hvidløg i olien til løgene er bløde. Kom hakkede tomater, tomatpuré, piskefløde, oregano og timian på gryden og kog op til det simre.

Kog imens pastaen i letsaltet vand til det er et par minutter fra at være færdigkogt.

Kom kødet tilbage i gryden med tomatflødesaucen og lad et simre med til kødet er mørt. Spæd til med kogevand fra pastaen og kom til sidst den friskkogte pasta i gryden til tomatflødesaucen. Vend det godt sammen med spinat og smag til med salt og peber.

Server i dybe tallerkener med friskrevet parmesan og et lille drys oregano.

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad