Tandoori blomkål


Her får I min opskrift på Tandoori Blomkål, som måske kan blive en ny livret fra det vegetariske køkken inspireret af de lækreste indiske retter?
Jeg er vild med bagt blomkål, som bliver så saftigt og velsmagende når det bliver bagt i ovnen og i denne lækre ret med tandoorikrydderier og kikærter får man både masser af dejlige krydderier, smag og en vidunderligt smovset ret. Det er bare virkelig lækkert!
Jeg serverer min tandoori blomkål med ris og et drys cashewnødder for der skal lidt sprødt på toppen og så selvfølgelig frisk koriander, som jeg er vild med – men som man nemt kan undlade, hvis man ikke selv helt forstår begejstringen for koriander.
Prøv også: opskrift på vegetar korma >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Kom blomkål og kikærter i et stort smurt ovnfast fad, pensl med smeltet smør og drys salt og friskkværnet peber over. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 10 minutter. Kog imens risene og rør tandoori-marinaden sammen af græsk yoghurt, krydderier, sukker, ingefær, hvidløg, tomatpuré, majsstivelse, salt og peber. Rør derefter kokosmælk, salt og peber i. Tag fadet med blomkål og kikærter ud af ovnen, hæld yoghurtmarinaden over og bag videre i 20 minutter. Server risene med Tandoori blomkål og drys med cashewnødder, koriander og chiliflager.
Arbejdstid 25 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Tandoori blomkål
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send
Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.