Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wraps-med-ristede-kikaerter-og-blomkaal-med-sumak/

Wraps med ristede kikærter og blomkål med sumak

Wraps med ristede kikærter og blomkål er en skøn og lækker vegetarret, som mætter godt og længe. Her er den serveret med frisk salat med rucola og tomat, men tilbehøret kan endelig varieres alt efter sæson.

Hvis man ikke har sumak, så brug i stedet friskrevet limeskal eller undlad det helt og brug et andet skønt krydderi fra grøntsagsskuffen, som fx spidskommen eller koriander.

Prøv også: opskrift på lækker blomkålscurry >>

PT30M

Wraps med ristede kikærter, blomkål og sumak

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 125 g kikærter, iblødsat og kogte (eller fra dåse)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 0,50 blomkål, delt i buketter
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 spsk kapers, drænet og finthakket
  • 1 spsk sumak
  • 1 citron, 2 spsk saft herfra
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Salat
  • 30 g rucola
  • 0,50 agurk, i små tern
  • 3 tomat, i tern
  • Tilbehør
  • 6 tortillas pandekager
  • 3 spsk græskarkerner, ristede på panden
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Vend salaten af tomat, agurk og rucola sammen i en skål og sæt den til side.

Varm en stor pande op med olie og rist kikærterne til de er gyldne. Tilsæt blomkålsbuketter, løg, hvidløg og steg til blomkålen er gyldne, møre og  sprøde.

Drys med sumak og vend kapers i. Vend godt sammen og smag til med salt, peber, citronsaft samt grofthakket persille.

Fyld de lune wraps med ristede krydrede blomkål og kikærter, top med rucolasalaten og et drys ristede græskarkerner.

Tip
Hvis man ikke har sumak, så vil retten også være lækker med karry eller med en blanding af spidskommen, koriander, chili og en smule kanel.