Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wraps-med-ristede-kikaerter-og-blomkaal-med-sumak/

Wraps med ristede kikærter og blomkål med sumak

I denne uge har vi spist ekstra mange lækre grønne retter. Blandt andet denne skønne menu med wraps fyldt med ristede kikærter, sprød krydret blomkål med sumak og en frisk salat med rucola, tomat og agurk på.

Jeg er blevet spurgt, om vi havde lyst til at teste et par af Aarstidernes måltidskasser og i denne uge med fokus på den veganske kasse. Hvilket jeg personligt synes var en rigtig fin udfordring – da lige netop den kasse ellers ikke ville være den, som jeg ville vælge selv.

Før nu, vel at mærke …

For veganermåltidskassen har vist sig at være super lækker, fyldt af velsmag og rigeligt mad – også selv om man ikke er veganer, vegetar eller spiser efter nogle bestemte kostretninger.

Først får I lige opskriften her, og så vil jeg fortælle lidt mere om oplevelsen af måltidskassen + give jer en skøn rabatkode på 15 % til en måltidskasse efter eget valg. 

PT30M

Wraps med ristede kikærter, blomkål og sumak

2-4 pers.     30 min.
2-4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Vend salaten af tomat, agurk og rucola sammen i en skål og sæt den til side.

Varm en stor pande op med olie og rist kikærterne til de er gyldne. Tilsæt blomkålsbuketter, løg, hvidløg og steg til blomkålen er gylden, mør og sprød.

Drys med sumak og vend oliven og kapers i. Vend godt sammen og smag til med salt, peber, citronsaft og evt mere sumak, samt grofthakket persille.

Server retten rygende varm. Fyld de lune wraps med ristede krydrede blomkål og kikærter, top med rucolasalaten og et drys ristede græskarkerner. Spises med fingrene.

Opskriften er lavet af Sanne Venlov og udgivet i samarbejde med Aarstiderne

Tip: Hvis man ikke har sumak, så vil retten også være lækker med karry eller med en blanding af spidskommen, koriander, chili og en smule kanel.