Nudelsuppe med kylling og grønt
Nem og lækker nudelsuppe med kylling og grønt, som smager virkelig godt!
En opskrift der er perfekt til en hurtig løsning og nem mad på travle hverdage, hvor tiden ikke er til at stå i køkkenet længe – men man vil selvfølgelig stadig gerne have noget lækkert, velsmagende og nærende. Det får du i denne ret.
Saftig kylling, krydret suppe med hvidløg og ingefær med karrypasta og grøntsager med nudler. Det er så lækkert og nemt.
Prøv også: opskrift på ovnbagte grøntsager >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Nudelsuppe med kylling og grønt
- 1 løg, i tynde både
- 400 g kyllingefilet, i strimler
- 2 fed hvidløg, finthakkede
- 2 tsk ingefær, fintrevet
- 2 spsk rød karrypasta
- 1 spsk fishsauce
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 400 ml kokosmælk
- 2 gulerødder, skåret i julienne
- 200 g nudler
- 150 g spidskål, fintsnittet
- 100 g spinat
- 1 lime, saften herfra
- 1 spsk sesamolie, eller anden olie til stegning
- Til servering
- 2 stængler forårsløg, fintsnittet
- 1 tsk chiliflager, efter smag
- 30 g sesamfrø
Kom løg i en gryde med olie og sauter ved middelvarme til løgene er bløde. Skrue op for varmen og kom kylling i gryden. Brun hurtigt kyllingestykkerne af på alle sider.
Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypasta, rør godt igennem og skrue ned til middelvarme. Tilsæt fishsauce, grøntsagsboullion og kokosmælk, læg låg på og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt gulerødder og nudler og kog videre, til nudlerne er møre. Vend til sidst spidskål og spinat i retten og smag til med lime.
Server suppen i skåle og top med forårsløg, chiliflager og sesamfrø.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad













Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hejsa. Jeg har app’en hvoraf næringsindhold fremgår. Hvilke måleenhed er energien oplyst i?
Hej Tina
Det er både oplyst pr 100 g, pr person og samlet for opskriften – delt op i 3 kolonner.
Skriv endelig bare til mail@valdemarsro.dk hvis Martin skal hjælpe med at udspecificere :)
Kh Ann-Christine
syntes denne opskrift er en god start til en god nudlen suppe.. jeg har været nød til at lave ændringer fordi der er for lidt suppe derudover bliver kyllingen nemt overkogt. jeg har lavet denne opskrift i madkunstskab og der blev vi instrueret til a bruge halvt af mængden nudler. jeg rekommandere også gul karry paste.
men udover det lækker nudelret. 🥰
Jeg gjorde fuldstændig som opskriften sagde og det smager rigtig godt og selv min malaysiske kæreste sagde at det mindede hende om hendes barndom. Dog skal væsken fordobles hvis du spørger en ægte asiat.
Hej Christian
Hvor er det skønt at høre! Tak for din fine tilbagemelding på opskriften
God weekend til jer
Kh Ann-Christine