Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-burger-med-roedbedeboef/ Aftensmad Burger, Mad på budget, Vegetar

Vegetarburger med rødbedebøffer

Rødbedebøffer til vegetarburger er virkelig lækkert og de gode vitaminspækkede rødbeder giver en super god smag – så man faktisk snildt kan slippe afsted med at lave sådan en burger her uden en traditionel oksekødsbøf, selv om det nu også er godt indimellem …

Denne vegetarburger er nem og hurtig at lave og smager dejlig smovset af alt det en rigtig god burger skal smage af.

Vegetarburger med Rødbedebøffer
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 3 dl rødbede, fintrevet
  • 1 dl gulerod, fintrevet
  • 1 dl havregryn, finvalset
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 æg
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning
  • Til servering
  • 4 burgerboller
  • 2 spsk mayonnaise
  • 125 g blandet salat
  • 1 avocado, i skiver
  • 1 rødløg, i ringe
  • 1 agurk, i skiver
  • 4 skiver cheddar ost
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pres evt overskydende saft fra rødbeder og gulerødder. Kom dem i en skål og rør farsen med resten af ingredienserne.

Form ‘farsen’ til bøffer, og hvis den er for våd, så  tilsæt lidt mere havregryn, til den hænger godt sammen.

Steg bøfferne på panden ved middel varme i lidt smør eller olie.

Serveres hjemmebagte burgerboller, med mayo, salat, avocado, rødløg, agurk og en skive ost på de varme vegetar bøffer.