Dorader på grillen


Indian sommer og perfekt vejr til at grille hele lækre dorader på grillen – grillet dorader er verdens nemmeste grillopskrift og man får det mest smørmøre fiskekød, man kan drømme om.
Og hvor er det da bare lækkert at det stadig er det lækreste grillvejr her i midten af september, perfekt til grillede fisk, kold hvidvin og sprøde salater
Beregn ca 1 dorade pr voksen, men til to voksne og to børn passer det måske også fint med to dorader i alt og så lidt ekstra tilbehør til.
Dorader på grill
Tjek at de er renset af fiskehandleren, ellers rens dem grundigt og rids derefter skindet på fisken med en skarp kniv.
Gnid doraderne med salt og peber, og riv lidt citronskal henover, som gerne gnides ned i ridserne. Kom halve eller kvarte citronskiver og rosmarinkviste i skindridserne og læg fiskene på en varm grill, hvor de grilles i 5-7 minutter på hver side