Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fantastisk-pizza-med-laks-og-wasabi/

Fantastisk pizza med laks og wasabi

Det er simpelthen så skønt at være flyttet her til Aarhus og helt fantastisk er det, at vi nu bor 5 minutters gang fra min søster og svoger (-og min kommende nevø eller niece, Yeahhh! Jeg skal være moster!) :) Nu kan vi lige ses med dem til en kop kaffe, børnene kan være derhenne et par timer, hygge og lege med mosters og onkels hund. Jeg kan dyrke pilates og yoga med min søster og vi kan ses lige så tit vi har lyst til det. Fantastisk!

Forleden talte vi om aftensmadsretter og min søster fortalte om den pizza hun havde kreeret dagen før. Bare ved at høre om hendes toppings; laks, wasabi, rucola og citron. Vidste jeg, at denne pizza var noget ganske særligt og utrolig velsmagende. Jeg måtte lave den! Det passede så lige med at jeg ville lave den lørdag aften, hvor min søster spiste med.

PT15Mter

Pizza med røget laks, wasabi creme og rucola

1 stk.    15 minutter
1 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Opskrift på pizzabund her >>

Bag en stor bund uden fyld.
(bemærk: tiden er beregnet ud fra at pizzabunden er bagt!)

Rør wasabi og flødeost sammen, smag til.

Når pizzabunden er bagt færdig, skal den køle lidt af, så den blot er lun og så flødeosten ikke smelter på den varme pizzabund.

Smør pizzabunden med wasabicremen, læg laksestykkerne på, drys salt og kværn godt med peber på.

Top med masser af frisk sprød rucola og saften fra citronen.

Opskriften er til ca 2 pers.