Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fantastisk-pizza-med-laks-og-wasabi/

Fantastisk pizza med laks og wasabi

Det er simpelthen så skønt at være flyttet her til Aarhus og helt fantastisk er det, at vi nu bor 5 minutters gang fra min søster og svoger (-og min kommende nevø eller niece, Yeahhh! Jeg skal være moster!) :) Nu kan vi lige ses med dem til en kop kaffe, børnene kan være derhenne et par timer, hygge og lege med mosters og onkels hund. Jeg kan dyrke pilates og yoga med min søster og vi kan ses lige så tit vi har lyst til det. Fantastisk!

Forleden talte vi om aftensmadsretter og min søster fortalte om den pizza hun havde kreeret dagen før. Bare ved at høre om hendes toppings; laks, wasabi, rucola og citron. Vidste jeg, at denne pizza var noget ganske særligt og utrolig velsmagende. Jeg måtte lave den! Det passede så lige med at jeg ville lave den lørdag aften, hvor min søster spiste med.

PT15min

Pizza med røget laks, wasabi creme og rucola

1 stk    15 min
1 stk
Ingredienser
  • 1 x Pizzadej - se link i opskriften
  • et bæger friskost natural
  • wasabi, helst pulver, men wasabipasta er også fin
  • to store håndfulde rucola
  • en pakke røget laks
  • 1 citron
  • Salt og friskkværnet peber
Udskriv opskrift
15 min
Fremgangsmåde

Pizzabund: jeg tog udgangspunkt i denne opskrift og bagte en stor bund uden fyld og en almindelig til børnene med tomat, basilikum og ost.
(bemærk: tiden er beregnet ud fra at pizzabunden er bagt!)

Wasabi og smøreost røres sammen, smag til. Det må gerne smage af noget, men uden at rive næsen af … Når pizzabunden er bagt færdig skal de lige køle lidt af, så osten ikke smelter på den varme pizzabund. Derefter smøres den  pizzabund med wasabicremen, læg laksestykkerne på, drys salt og kværn godt med peber på. Masser af frisk sprød rucola og saften fra citronen. Spis med det samme.