Vegetar cowboytoast


Den her lækre vegetar cowboytoast er nu altså slet ikke så tosset!
Her laver jeg klassikeren fra grillbarerne i 80´erne – i en ny og überlækker vegetarisk version.
Den er stadig smovset og med drøngod smag. Fyldig og med saftigt krydret linsesauce, som er smækfyldt med god smag fra de mange krydderier og uimodståelig lækker, når saucen kommer i godt selskab med søde, bløde løg og smeltet ost grillet mellem to stykker godt brød.
Jeg er vild med en hjemmelavet klassisk luksus cowboytoast med oksekød, men denne vegetariske variant er nu altså også virkelig lækker og anbefalelsesværdig.
Prøv også: opskrift på en luksus cowboytoast med oksekød >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Bløde løg Fyld Tilføj hakkede tomater, grøntsagsbouillon, belugalinser. Rør majsstivelse ud i piskefløde, og kom det i gryden sammen med rødvin. Rør det sammen, læg låg på og lad det simre ved middel-lav varme i 30 minutter. Smag til med tomatpuré, salt og peber og lad retten simre yderligere 15-20 minutter. Saml coyboytoasten Rist toastene på begge sider i en toaster, på en pande med smør eller i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 10-15 minutter eller til brødet er sprødt og osten smeltet.
Arbejdstid 45 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Vegetar cowboytoast
Smelt smør på en pande ved middelvarme og kom løgene på. Lad dem simre ved lav – middelvarme, til de bliver helt bløde og begynder at karamellisere en anelse. Kom løgene i en skål og sæt dem i køleskabet, så de køler hurtigt af.
Sauter løg i en gryde med olie og smør i 5-7 minutter, til løgene er bløde. Kom gulerødder, squash, hvidløg, timian og rosmarin i gryden og sauter i et minuts tid.
Smør lidt chilisauce på halvdelen af brødskiverne og læg en skive cheddarost på. Fordel det afkølede krydrede linsefyld og de bløde løg på og afslut med endnu en skive cheddar og brød. Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send
Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.