Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/quesadillas-med-chili/ Aftensmad Bålmad, Mexicansk, Nem Hverdagsmad

Quesadillas med Chili

En skøn variant af den lækre Quesadillas, som jeg ofte alternativt fylder med min hjemmelavede Chili con Carne eller med den lækre chili sin carne (vegetarisk), søde majskerner og friskrevet cheddar.

Det er virkelig lækkert at lave Quesadillas af en lækker rest chili con carne eller chili sin carne.

Nem og lækker aftensmad, som jeg vil anbefale at servere med en lækker guacamole, salsa, majskolber hvis det er sæson og måske en dejlig salat til.

Prøv også: min bedste opskrift på guacamole >>

Quesadillas med chili
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT15M4
Ingredienser
  • 8 tortillas pandekager
  • 100 g cheddar ost
  • 75 g majs
  • Chiligryde til fyld
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kidneybønner
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Chiligryde til fyld
(her kan man også bruge en rest chili sin carne eller chili con carne)

Kom krydderierne på en pande og varm igennem til det dufter. Tilsæt derefter olie, hvidløg og løg, sauter til løgene er bløde.

Tilsæt squash og hakkede tomater og lad det simre i 15 min, kom derefter bønner i og smag til med salt og peber.

Quesadillas
Fordel fyldet, rester af chili sin carne eller chili con carne på fire tortillapandekager, drys med cheddarost og majskerner.

Læg de sidste fire tortillawraps på som låg.

Bag i ovnen i 10 minutter ved 200 grader varmluft eller steg dem på begge sider på en varm tør pande.