Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/quesadillas-med-chili/

Quesadillas med Chili

quesadillas-med-chiliconcarne

En skøn variant af den lækre Quesadillas, som jeg fylder med min hjemmelavede Chili con Carne eller med den lækre chili sin carne (vegetarisk), søde majskerner og friskrevet cheddar.

Det er så simpelt og nem aftensmad. Egentlig ville jeg have bagt pølsehorn til aftensmad og serveret dem med råkost og kålsalat.
Men jeg fik ikke lige bagt … Har til gengæld købt en røremaskine. Endelig! Meget apropros den store snak i dette indlæg. Jeg glæder mig meget til at vise den frem her på bloggen og fortælle, hvorfor jeg valgte netop den løsning. I havde sørme mange gode bud og argumenter, hvilket jeg på en gang er super glad og taknemmelig for – og blev en lille bitte smule frustreret over, for det var godt nok ikke et nemt valg for mig ;) Men nu er valget truffet og jeg håber, at vidunderet allerede er på vej med posten.

Men tilbage til de lækre Quesadillas …
Onsdag er gymnastikdag for Johan og Julie og derfor må aftensmaden gerne være særlig nem lige den dag. Vi havde lidt Chili sin carne rester og lige netop quesadillas er en super god måde at få brugt en lækker rest på – man kan også fint bruge mange andre gode rester fra måltidet dagen før – og så skal fyldet blot mellem to fuldkornstortilla, som ristes sprøde og varme på en pande.

Som tilbehør har jeg denne gang blendet en guacamole, på samme opskrift som min lidt mere grove guacamole og så bare med en god grøn salat med lidt kål og masser krydderurter og rørt vinaigrette af olivenolie, æbleeddike, honning, sennep, salt og peber.

quesadillas-med-chili

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




8 kommentarer
  • Klaus Hahn skrev:
    21. november 2013 kl. 14:44

    Smiler. Er nok ikke i din målgruppe. Fysiklærer, musiker og mand.
    :-) men jeg er på barsel. Et projekt. Er startet med at lave mad. Kæmper. Finder glæder stille :-)
    Men vi er en børnefamile. Travlt. Ulvetimen. Når den hyler, er det lige der hvor man også laver mad. Spidser til. At man gerne vil lave god mad, men lige her er børnene kommet hjem, trætte, lektier, alt…. Og så ha overskud til at lave GOD mad… Vi laver ugeplan. Køber ind en gang ugentlig.. Således vi skal handle i ulvetimen også …. Ved godt man kan forberede noget før, men… Har du nogle tanker om hvorledes man kan organisere sig… Planlægge, eller …. Kære brevkasse :-)
    VH, Klaus

    • Ann-Christine skrev:
      21. november 2013 kl. 19:48

      Alle er skam velkomne her :)
      Tja, familiekabalen – hvordan får man lige den til at gå op … Jeg ved det ikke! Jeg er på ingen måder ekspert og har jo kun mine egne to krudtugler og en mand at tale erfaring ud fra. Men jeg tror det handler om at prøve at gøre det så godt man kan og så være rigtig meget tilfreds med det man gør – og ikke så utilfreds med det man ikke gør. Sådan prøver vi at indrette mit liv som forældre. Nogle gange springer vi over de lave gærde, og jeg synes det er glimrende, at have aftener, hvor den står på rugbrød med godt tilbehør. Ofte lave nemme retter som denne kartoffelsuppe eller lign: http://www.valdemarsro.dk/kartoffelsuppe-med-porrer-vores-familiefavorit/ og lave kæmpe portioner af fx denne lasagnesauce: http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-lasagne/ fryse saucen ned i portioner, så er der altid til god aftensmad til både lasagne og pasta bolognese. Og børnene elsker det.
      Tjaa … ved ikke. Tror måske bare småbørnstiden er en tid, hvor altid bliver vendt op og ned og alting konstant er i forandring ;)
      Kh Ann-Christine

  • Klaus Hahn skrev:
    21. november 2013 kl. 20:18

    Tak for ideer.. Og inspiration .. Der er vist ingen facitliste …..
    Kan godt li… Ikke så utilfreds med det man ikke …. Ja.. Tak

    • Ann-Christine skrev:
      22. november 2013 kl. 11:40

      Selv tak :)
      -og heldigvis ingen facitlister ;)

  • Susanne skrev:
    22. november 2013 kl. 09:18

    Hej :)

    Måske et dumt spørgsmål, men hvordan undgår du at al fyldet falder ud når du steger dem?

    Ønsker dig en dejlig weekend!

    Mvh Susanne

    • Ann-Christine skrev:
      22. november 2013 kl. 11:45

      Hej Susanne,
      det er ikke et dumt spørgsmål, for det kræver lige lidt øvelse.
      Man skal ikke overfylde dem og så gør den smeltede ost at de hænger godt sammen. Ellers lad den glide over på en flad tallerken, kom en anden tallerken oven på. Vend om og lad den glide tilbage på panden på den anden side.
      Rigtig dejlig weekend til dig :)
      Kh Ann-Christine

  • Anita skrev:
    4. maj 2014 kl. 10:47

    Det liger at dine quesedillas er foldet? Kan det passe?

    • Ann-Christine skrev:
      5. maj 2014 kl. 08:38

      De er i lag, to og to med fyld imellem