Vegetar quesadillas med stegte bønner og cheddar


Sprøde vegetariske quesadillas med stegte bønner og cheddar.
Det er en dejlig smovset ret, som smager skønt og er nem at lave. Lækker som en hovedret med en grøn salat til – fx en pico de gallo eller med grillede majskolber eller andet godt.
Man kan også servere dem som en del af et større Tex Mex bord med retter. Her tilføjer jeg lidt hakkede tomater til mine refried beans – stegte bønner – det er ikke helt traditionelt, men giver en god og saftig smag til de sprøde quesadillas.
Prøv også: opskrifter på flere lækre Tex Mex retter >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Sauter løg i en gryde med olie, til løgene er bløde. Tilsæt hvidløg, chiliflager, spidskommen, koriander og oregano sammen med kidneybønner og hakkede tomater og rør det godt sammen i nogle minutter. Varm op til det simrer og koger en smule ind. Kom en stavblender i gryden og blend hurtigt til bønnerne er groft most. Smag godt til med salt og friskkværnet peber. Fordel stegte bønner på halvdelen af hver tortilla, drys med cheddar, spinat og frisk koriander. Luk den anden halvdel over og steg på en varm pande med lidt olie i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. Server straks.
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Vegetar quesadillas med stegte bønner og cheddar
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritterHold min skærm tændt
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.