Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-quesadillas-med-stegte-boenner/ Aftensmad Familiefavoritter, Mexicansk, Nem Hverdagsmad, Vegetar

Vegetar quesadillas med stegte bønner og cheddar

Sprøde vegetariske quesadillas med stegte bønner og cheddar.

Det er en dejlig smovset ret, som smager skønt og er nem at lave. Lækker som en hovedret med en grøn salat til – fx en pico de gallo eller med grillede majskolber eller andet godt.

Man kan også servere dem som en del af et større Tex Mex bord med retter. Her tilføjer jeg lidt hakkede tomater til mine refried beans – stegte bønner – det er ikke helt traditionelt, men giver en god og saftig smag til de sprøde quesadillas.

Prøv også: opskrifter på flere lækre Tex Mex retter >>

Vegetar quesadillas med stegte bønner og cheddar
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • Stegte bønner med tomater
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 0,50 tsk chiliflager
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 dåse sorte bønner
  • 150 g hakkede tomater
  • 3 spsk olivenolie, til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • Derudover
  • 8 tortillas pandekager
  • 200 g cheddar ost, friskrevet
  • 100 g baby spinat
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sauter løg i en gryde med olie, til løgene er bløde. Tilsæt hvidløg, chiliflager, spidskommen, koriander og oregano sammen med kidneybønner og hakkede tomater og rør det godt sammen i nogle minutter.

Varm op til det simrer og koger en smule ind. Kom en stavblender i gryden og blend hurtigt til bønnerne er groft most.  Smag godt til med salt og friskkværnet peber.

Fordel stegte bønner på halvdelen af hver tortilla, drys med cheddar, spinat og frisk koriander. Luk den anden halvdel over og steg på en varm pande med lidt olie i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. Server straks.