Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/italiensk-farsrulle/ Aftensmad Italiensk, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn

Italiensk farsrulle

Nem og lækker italiensk farsrulle, fyldt med de dejlige smage og krydderurter fra Italien.

Duftende dejligt med hvidløg, soltørrede tomater, oregano, timian og rosmarin. Italiensk farsrulle inspireret af krydderier og smag fra det italienske køkken – den smager vidunderligt og så er den super nem at lave. En rigtig dejlig ret til både hverdage og weekend hygge. Man kan også sagtens servere den til gæster, med godt tilbehør, som en lækker salat, godt brød og andet lækkert tilbehør.

Prøv også:  opskrift på risotto med kylling >>

Italiensk farsrulle
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT1H30MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g hakket kalve- og flæskekød
  • 1 dl mælk
  • 75 g pankorasp
  • 1 æg
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1 tsk timian, tørret
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Fyld
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 50 g soltørrede tomater i olie, finthakket
  • 75 g parmesan, friskrevet
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 0,50 tsk rosmarin, tørret
  • 1 øko citron, fintrevet skal herfra
  • 125 g frisk mozzarella
  • Derudover
  • 1 æg
  • 50 g pankorasp
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom fars, mælk, halvdelen af pankoraspen, æg, hvidløg, timian, salt, peber i en skål og rør det godt sammen i nogle minutter.

Fordel blandingen fladt på bagepapir drysset med resten af pankoraspen. Bland løg, hvidløg, soltørrede tomater, parmesan, timian, oregano, rosmarin og fintrevet citronskal i en skål og smuldr det godt sammen.

Fordel blandingen på farsen, undlad blot 5 cm langs den ene yderste kant. Fordel mozzarella på og rul farsrullen sammen til en roulade. Afslut med den ende af farsen uden fyld. Pensl med sammenpisket æg og drys med pankorasp, som trykkes lidt ind i farsen, så den formes flot.

Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 1 time.