Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tabouleh/

Tabouleh – bulgursalat

Tabouleh er en af mine yndlingssalater til det mellemøstlige køkken og den lækre bulgursalat smager simpelthen så dejligt, at den fint kan udgøre et frokostmåltid i sig selv – så lav gerne rigeligt, så der er til frokosten dagen efter.

Oftest så spiser vi tabouleh som tilbehør til fx kylling, lam, kebab eller en del af et lækkert vegetarmåltid med flere salater og grønt – få en masse lækker inspiration og opskrifter til det mellemøstlige køkken her.

Smagen af Tabouleh overrasker ofte, hvis man ikke har smagt det tidligere. Retten er ikke spor stærk, jo – men en krydret smagseksplosion af mynte, tomat, persille. Sødt, syrligt, krydret og fyldig rund i smagen på en og samme tid.

PT15M

Tabouleh

4 pers.    15 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Med couscous
Kom couscous i en skål og hæld en halv liter kogende vand over. Lad det trække mens resten af ingredienserne og dressingen gøres klar.

Med bulgur
Hvis der bruges bulgur skal det koges i 10-15 min i letsaltet vand til det er mørt.

Dressingen
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til med salt og peber.

Når couscous har trukket og absorberet væden, så hældes dressingen over, der røres godt rundt og resten af grøntsagerne vendes i tabouleh salaten