Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kylling-pastasuppe-med-groentsager/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Suppe, Vinter

Kylling pastasuppe med grøntsager

Lækker og nem kylling pastasuppe med grøntsager og masser af gode krydderier. En dejlig nem hverdagsret som smager dejligt og er rar at varme sig på ved aftensmåltidet.

Dejlig krydret, cremet og nem at bikse sammen, så den passer også glimrende til de dage hvor der ikke er så meget tid til madlavningen. Du skal endelig ikke lade dig skræmme af ingredienslisten – det meste er krydderier, som er basis for at skabe en ret der smager ekstra dejligt.

Prøv også: få mange flere suppe opskrifter her >>

PT30MPT30M4

Kylling pastasuppe med grøntsager

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stængler bladselleri, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 30 g soltørrede tomater i olie, finthakket
  • 400 g kyllingefilet, i tern
  • 0,50 tsk rosmarin, tørret
  • 0,50 tsk fennikelfrø
  • 2 tsk oregano, tørret
  • 1 tsk røget paprika
  • 50 g koncentreret tomatpuré
  • 3 dl hønsefond
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 300 g pastasløjfer
  • 1 dl piskefløde
  • 1 broccoli, i små buketter
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 75 g parmesan
  • 1 håndfuld frisk oregano
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom løg, hvidløg og bladselleri i en gryde med olivenolie og sauter ved middelvarme, til de er klare og bløde. Tilsæt squash, soltørrede tomater og kylling og brun kødet af, under omrøring ved højeste varme.

Tilsæt krydderier, tomatpure, hønsefond, grøntsagsboullion og hakkede tomater. Kog op til kogepunktet og kom pastaen i og kog suppen i 10-15 minutter, til pastaen er lige knap perfekt mør.

Tilsæt broccolibuketter og piskefløde og smag godt til med salt og peber, kog op igen og tag derefter straks af varmen.

Server i dybe tallerkener med friskrevet parmesan og et drys krydderurter.