Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spidskaalswrap-med-laks-og-kapersdressing/ Aftensmad Fisk & Skaldyr, Nem Hverdagsmad

Spidskålswrap med laks og kapersdressing

Spidskålswrap med laks er ofte en hverdagsredning i min familie.

De knasende sprøde kålblade er geniale til en super lækker, sund og lynhurtig aftensmad. En god måde nemt at få ekstra grøntsager føjet til måltidet.

De kan fyldes med alverdens dejlige råvarer; grøntsager, fisk, kylling, kød eller vegetarlækkert med avocado, hummus, salat og bønner. Her er det ovnbagt laks, en cremet kapersdressing, pærer og agurk. Nemt og lækkert!

Prøv også: min opskrift på en lækker buddha bowl >>

Spidskålswrap med laks og kapersdressing
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT10M4
Ingredienser
  • 300 g laksefilet
  • 0,50 citron, saften herfra
  • 1 spidskål
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 pære, i små tern
  • 0,50 agurk, i små tern
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Kapersdressing
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
  • 2 spsk kapers, finthakket
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom laksen i et ovnfast fad med bagepapir. Dryp med lidt citronsaft og drys med salt og peber. Bag i en forvarmet ovn ved 175  grader varmluft i 15 minutter.

Rør dressingen sammen og smag den godt til.

Server pærer, løg, agurker og dressing i små skåle ved bordet, så man selv kan samle sin spidskålswraps.