Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyldt-kyllingebryst/

Fyldt kyllingebryst med pikant flødeost og chorizo

Fyldt kyllingebryst er en dejligt nem ret, som kan tilberedes på 30 minutter, inkl bagetiden i ovnen.

Lækkert fyldt kyllingebryst, som overrasker med lutter gode sager inden i, mørt kyllingekød fyldt af smag og sprød, sprødt knas i det yderste lag. Det er så godt!

Selv om det er en super nem hverdagsret, så er den alligevel særlig nok til, at den snildt kan serveres til en god lørdagsmiddag – så skruer man bare lidt op for det lækre tilbehør, hvis tiden er til det og nyder et glas vin til.

Prøv også: min opskrift på karbonader >>

PT30M

Fyldt kyllingebryst med pikant flødeost og chorizo

Tid i alt30 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst
  • 4 spsk flødeost, pikant
  • 75 g chorizo, grofthakket
  • 3 spsk soltørrede tomater, finthakkede
  • 1 dl persille, finthakket
  • Panering
  • 35 g fuldkornshvedemel
  • 1 æg, sammenpisket
  • 50 g rasp
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Lav en god dyb lomme i siden af hvert kyllingebryst. Brug en skarp, spids kniv og vær lidt forsigtig, så du ikke skærer hele vejen igennem kødet.

Bland flødeost, chorizo, tomater og persille sammen i en skål. Fordel lidt af fyldet i hvert kyllingebryst og luk hullet pænt til, brug evt en kødnål.

Vend først fileterne i groft mel blandet med salt og peber, derefter i et sammenpisket æg og til sidst i rasp.

Bag kyllingestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter, til de er sprøde og gennemstegte.