Vegetarisk Sloppy Joes burger


Opskrift på smovset vegetariske Sloppy Joes burger som smager virkelig godt! Fyldt med BBQ-linsefyld, smeltet cheddarost og syltede agurker.
Det er drønlækkert og perfekt til fredagshygge, dagen efter nytårsaften eller som natmad til festen.
Traditionelt er der ikke der ikke salat eller grønt i sloppy joes, men jeg sniger det ind i fyldet på vegetarversionen, hvilket blot er med til at gøre det ekstra smovset og lækkert, når det får lov at simre længe. En dejlig og llidt utraditionel vegetarret, som tilmed er budgetvenlig!
Prøv også: opskrift på hjemmelavet burger >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. BBQ Linser Tilføj hakkede tomater, grøntsagsbouillon, belugalinser og majsstivelse rørt ud i piskefløde til retten. Rør det sammen, læg låg på og lad det simre ved middel-lav varme i 30 minutter. Smag til med bbq sauce, ketchup, sennep, salt og peber og lad retten simre yderligere 15-20 minutter uden låg. Rør et par gange undervejs og vær opmærksom på at det ikke må koge tørt, men at væden gerne skal dampe lidt af. Fordel cheddar over og lad det smelte. Lun burgerbollerne og fordel linsefyld med cheddar og syltede agurker i hver burger. Drys med finthakket persille og server straks.
Arbejdstid 45 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Vegetarisk Sloppy Joes burger
Sauter løg i en sauterpande med olie og smør i 5-7 minutter, til løgene er bløde. Kom squash, hvidløg, timian, rosmarin og røget paprika i gryden og sauter i et minuts tid. Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send
Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.