Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetarisk-sloppy-joes-burger/ Aftensmad Burger, Familiefavoritter, Natmad, Studenterfester og studenterkørsel, Vegetar

Vegetarisk Sloppy Joes burger

Opskrift på smovset vegetariske Sloppy Joes burger som smager virkelig godt! Fyldt med BBQ-linsefyld, smeltet cheddarost og syltede agurker.

Det er drønlækkert og perfekt til fredagshygge, dagen efter nytårsaften eller som natmad til festen.

Traditionelt er der ikke der ikke salat eller grønt i sloppy joes, men jeg sniger det ind i fyldet på vegetarversionen, hvilket blot er med til at gøre det ekstra smovset og lækkert, når det får lov at simre længe. En dejlig og llidt utraditionel vegetarret, som tilmed er budgetvenlig!

Prøv også: opskrift på hjemmelavet burger >>

Vegetarisk Sloppy Joes burger
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT45M4
Ingredienser
  • Beluga BBQ linser
  • 1 løg, finthakket
  • 100 g squash, groftrevet
  • 100 g gulerødder, groftrevet
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 400 g hakkede tomater
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 150 g belugalinser
  • 0,50 dl piskefløde
  • 1 tsk majsstivelse
  • 0,50 dl barbecuesauce
  • 2 spsk sød sennep
  • 20 g smør
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • Derudover
  • 4 burgerboller
  • 150 g cheddar ost, i skiver
  • 50 g syltede agurker
  • 1 håndfuld persille, fitnhakket
Fremgangsmåde

BBQ Linser
Sauter løg i en sauterpande med olie og smør i 5-7 minutter, til løgene er bløde. Kom squash, hvidløg, timian, rosmarin og røget paprika i gryden og sauter i et minuts tid.

Tilføj hakkede tomater, grøntsagsbouillon, belugalinser og majsstivelse rørt ud i piskefløde til retten. Rør det sammen, læg låg på og lad det simre ved middel-lav varme i 30 minutter.

Smag til med bbq sauce, ketchup, sennep, salt og peber og lad retten simre yderligere 15-20 minutter uden låg. Rør et par gange undervejs og vær opmærksom på at det ikke må koge tørt, men at væden gerne skal dampe lidt af. Fordel cheddar over og lad det smelte.

Lun burgerbollerne og fordel linsefyld med cheddar og syltede agurker i hver burger. Drys med finthakket persille og server straks.

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad