Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krydrede-boennedeller/

Krydrede bønnedeller

Det var de her banditter af nogle gode bønnedeller, der var i de lækre majspandekager forleden dag.

De er helt vildt gode, og så er de lækre krydrede bønnedeller simpelthen så nemme, saftige og fyldt af god smag. De kræver primært, at man lige får blødgjort bønnerne dagen forinden. Så skal de koges, blendes med lidt forskelligt andet og steges – og ja, så smager de fantastisk!

PT20Mter

Krydrede bønnedeller

12 stk.    20 minutter
12 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blenderskål eller foodproccessor.

Blend det hele til en ensartet masse og form dem til lækre deller ala frikadellestørrelse, som steges på panden i olie og smør

Smager fx fantastisk i majspandekager og i spidskålswraps.