Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krydrede-boennedeller/

Krydrede bønnedeller

Det var de her banditter af nogle gode bønnedeller, der var i de lækre majspandekager forleden dag.

De er helt vildt gode, og så er de lækre krydrede bønnedeller simpelthen så nemme, saftige og fyldt af god smag. De kræver primært, at man lige får blødgjort bønnerne dagen forinden. Så skal de koges, blendes med lidt forskelligt andet og steges – og ja, så smager de fantastisk!

PT20M

Krydrede bønnedeller

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 240 g sorte bønner, vægt efter de er iblødsat og kogte efter anvisning (svarende til 1 ds)
  • 2 æg
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 1 rødløg, helt finthakket
  • 30 g havregryn, finvalset
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • 1 tsk karry, medium
  • 5 dryp tabasco, (justeres efter smag)
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blenderskål eller foodproccessor.

Blend det hele til en ensartet masse og form dem til lækre deller ala frikadellestørrelse, som steges på panden i olie og smør

Smager fx fantastisk i majspandekager og i spidskålswraps.