Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/majskolber-med-parmesan-og-chili/

Majskolber med parmesan og chili

Majskolber med parmesan og chili er virkelig et hit når det er sæson for majs og stadig skønt vejr til grillaftener i haven.

Det er ikke så meget der skal til for at give majskolberne et twist af lidt mere end blot smør, friskkværnet peber og saltflager – som jeg også synes smager absolut himmelsk!

Server de lækre majskolber til et godt stykke kød på grill, de mexicanske temadage eller til godt foccacia og skønne salater med dip til.

Prøv også: opskrift på foccacia >>

PT15M

Majskolber med parmesan og chili

Tid i alt15 min.
Arbejdstid5 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 majskolbe
  • 1 spsk smør
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 0,50 rød chili, finthakket
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 spsk bredbladet persille, finthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

På Grill
Løsn bladene på majskolberne, og flet dem til et håndtag. Læg majskolberne på en varm grill på indirekte varme og grill dem i 30-35 minutter til de er møre.

Alternativt kog majskolberne
Kog majskolberne i 10-12 minutter i letsaltet vand, fjern først bladene.

Smør lidt smør på, og drys med parmesan, flagesalt, samt finthakket chili og persille.