Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/majskolber-med-parmesan-og-chili/

Majskolber med parmesan og chili

Majskolber med parmesan og chili (Uhm!), en god bøf og asparges og rabarber i baconsvøb – tak for tippet her på bloggen mht rabarberen, det er jo virkelig super lækkert! Og så et glas rødvin og ikke så meget andet halløj. Enkelt, simpelt og lækkert!

Normalt kan jeg virkelig godt lide majskolber med smør, peber og saltflager. Men disse topper altså basic-varianten, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi spiser den variant, denne sommer.

PT15M

Majskolber med parmesan og chili

4 pers.     15 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Kog majskolberne i 10-12 minutter i letsaltet vand. Eller endnu bedre, kom dem på grillen, hvis det er grillvejr.

Smør lidt smør på, og drys med parmesan, salt, samt finthakket chili og persille.