Majskolber med parmesan og chili
Majskolber med parmesan og chili er virkelig et hit når det er sæson for majs og stadig skønt vejr til grillaftener i haven.
Det er ikke så meget der skal til for at give majskolberne et twist af lidt mere end blot smør, friskkværnet peber og saltflager – som jeg også synes smager absolut himmelsk!
Server de lækre majskolber til et godt stykke kød på grill, de mexicanske temadage eller til godt foccacia og skønne salater med dip til.
Prøv også: opskrift på foccacia >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Majskolber med parmesan og chili
- 4 majskolbe
- 1 spsk smør
- 40 g parmesan, fintrevet
- 0,50 rød chili, finthakket
- 1 tsk flagesalt
- 1 spsk bredbladet persille, finthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
På Grill
Løsn bladene på majskolberne, og flet dem til et håndtag. Læg majskolberne på en varm grill på indirekte varme og grill dem i 30-35 minutter til de er møre.
Alternativt kog majskolberne
Kog majskolberne i 10-12 minutter i letsaltet vand, fjern først bladene.
Smør lidt smør på, og drys med parmesan, flagesalt, samt finthakket chili og persille.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Skal de på panden efter man har puttet smør parmesan og Chilli på ?
Nej, det skal de ikke
;) det er også lidt skørt at jeg ikke kan finde det :) Men det smager godt og jeg må da lige blogge om det snart – med billeder og det hele :)
hvor ser de gennemlækre ud – hapshaps:) de minder mig sådan om new york, hvor vi fik de lækreste grillede majskolber med mexicansk ost og et godt drys sødt chili. suk!
Dem ville jeg virkelig gerne smage … meget gerne i NY tilmed :)
Uhm, lyder lækkert, og mad der bringer gode minder frem er bare noget af det bedste!