One Pot Pasta med tomatsauce og kødboller


Spaghetti med tomatsauce og kødboller er et evigt hit i mange familier og her byder jeg på en skøn omgang ekstra nem One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce.
Jeg har gjort kødbollerne endnu hurtigere at lave, ved at bruge medisterpølse aka færdiglavet krydret fars. Så smart, for det gør kun retten endnu nemmere og lynhurtigt.
Det er simpelthen ikke til at stå for sådan en nem, velsmagende og stjerne lækker hverdagsredning og jeg har i sinde at finde på endnu flere varianter at dele med jer.
Prøv også: opskrift på one pot pasta med chorizo >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce
- 400 g spaghetti
- 350 g medisterpølse
- 400 g hakkede tomater
- 2 spsk koncentreret tomatpuré
- 1 håndfuld frisk basilikum, blade
- 4 stængler frisk timian, bladene herfra
- 1 spsk soltørrede tomater i olie, finthakkede
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 2 stængler bladselleri, groftrevet
- 0,50 squash, groftrevet
- 125 g frisk mozzarella
- 6 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk salt og friskkværnet peber
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet
- 75 g rucola
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skær skindet af medisterpølsen og form kødbollerne som små frikadeller.
Smør bunden af gryden med olie og kom alle ingredienserne i gryden på én gang.
Lad det koge op og sørg for, at pastaen er dækket med væde. Lad retten simre under låg i cirka 10-15 minutter, til pastaen er perfekt kogt med lidt bid i.
Server med revet parmesan og rucola.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Ej hvor var det bare nemt at trække små boller ud af medisterskindet!
Og mine små børn elskede retten som de var med til at lave ☺️
Den lille på 1 år pillede skindet af løg og hvidløg, plus tilsmagte på de halve skåret cherrytomater og ham på 2 år rev squash, overtog løgpilning og rørte rundt gryden.
De blev så begge skuffede over squashen ikke var agurk da de smagt på denne, men så hev vi en snack agurk frem og så var alt ellers glemt igen ☺️
Tak for lækker mad på en travl dag ☺️
Hej Jensine
Hvor lyder det bare rart og som en god oplevelse i køkkenet hjemme hos jer!
Tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, den blev jeg glad for at læse.
Kh Ann-Christine
Super. Tak for svaret!
Hej Ann-Christine,
Hvordan udregner du tidsforbrug? Jeg har lavet din one pot idag og brugt næsten 45 min. Og jeg har ikke nølet. Jeg synes det er meget svært at bruge dine tidsangivelser, vi ender tit med det dobbelte – selv hvis vi hjælpes ad.
Ps – vanvittig lækker one pot
Hej Nina
Tak for din søde hilsen, jeg er glad for det blev lækkert :)
Jeg kører alle grøntsager på foodprocessor, så tager det ingen tid – og så er det selvfølgelig forskelligt hvordan og hvor hurtigt vi arbejder i et køkken hver især. Jeg sætter tiden i mine opskrifter efter den tid jeg bruger. Jeg har skrevet lidt mere om det her: https://www.valdemarsro.dk/ofte-stillede-spoergsmaal-til-valdemarsro-opskrifter/
Kh Ann-Christine