Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/svinekrone/ Aftensmad Festmad

Svinekrone med honning og timian

Et stykke godt svinekrone er virkelig kræs!

Glaserede svinekrone med honning, dijon og timian – en smule salt, et drys peber og ellers ikke så meget trylleri. Bare helt enkelt og helt perfekt!

PT60MPT20M2

Svinekrone, glaseret med honning og timian

Tid i alt60 min.
Arbejdstid20 min.
Antal2 pers.
Ingredienser
  • 1 svinekrone
  • 2 tsk dijon sennep
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk timian, tørret
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk smør, til fadet
  • 1 håndfuld frisk timian, til servering
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad grundigt. Krydr svinekronen med salt, peber og timian og sæt svinekronen i en kold ovn. Tænd ovnen på 150 grader og tilbered nu i ca. 45 min.

Derefter røres sennep og honning godt sammen og bruges til at pensl svinekronen af 2-3 omgange i løbet af de efterfølgende 10-20 minutter.

Lad stegen trække i 5-10 minutter efter den er kommet ud af ovnen og skær derefter 4 lækre koteletter.

Tilbehør
ovnbagte kartofler, salater og godt brød