Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/svinekrone/

Svinekrone med honning og timian

Et stykke godt svinekrone er virkelig kræs!

Glaserede svinekrone med honning, dijon og timian – en smule salt, et drys peber og ellers ikke så meget trylleri. Bare helt enkelt og helt perfekt!

PT60M

Svinekrone, glaseret med honning og timian

2-4 pers.     60 min.
2-4 pers.
Ingredienser
  • 1 stk svinekrone fra en gris der har fået masser frisk luft
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk tørret timian
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • smør til fadet
  • Frisk timian til serveringen
  • Serveres med: ovnbagte kartofler, salater og godt brød
Udskriv opskrift
60 min.
Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad grundigt. Krydr svinekronen med salt, peber og timian og sæt svinekronen i en kold ovn. Tænd ovnen på 150 grader og tilbered nu i ca. 45 min.

Derefter røres sennep og honning godt sammen og bruges til at pensl svinekronen af 2-3 omgange i løbet af de efterfølgende 10-20 minutter.

Lad stegen trække i 5-10 minutter efter den er kommet ud af ovnen og skær derefter 4 lækre koteletter.