Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagte-kartofler-med-fyld/ Aftensmad Fisk & Skaldyr, Nem Hverdagsmad

Bagte kartofler med fyld

Johan og Julie ønskede sig noget med kartoffelmos til aftensmad og de er begge vilde med laks. Så jeg fik ideen at lave nogle bagte kartofler med fyld af varmrøget laks – en rigtig 80´er menu. Serveret helt enkelt med gulerodsstænger og en sprød grøn salat til. Helt nemt og enkelt. Børnene synes det var vældig spøjst med ‘kartoffelmos’ i kartoffelskræl – men også lækkert. De blev ihvertfald spist med stor fornøjelse

-og de bagte kartofler med fyld er i øvrigt også gode som tilbehør til salater

Kartofler med fyld
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT15M4
Ingredienser
  • 4 bagekartoffel
  • 4 spsk flødeost, naturel
  • 1 varmrøget laks
  • 1 håndfuld frisk dild
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem i ovnen i 1 times tid ved 200 grader varmluft.

Test om de er færdige ved at stikke en gaffel i dem.

Når de er færdige halveres de og fyldet skrabes ud i en skål.

Mos det groft med en gaffel og rør med cream cheese og vend stykker af laks, salt, peber og dild i blandingen.

Kom tilbage i kartoflerne, pynt med dild og server.