Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/majskolber-med-parmesan-og-chili/ Bålmad Grill, Sommer, Tilbehør Aftensmad

Majskolber med parmesan og chili

Majskolber med parmesan og chili er virkelig et hit når det er sæson for majs og stadig skønt vejr til grillaftener i haven.

Det er ikke så meget der skal til for at give majskolberne et twist af lidt mere end blot smør, friskkværnet peber og saltflager – som jeg også synes smager absolut himmelsk!

Server de lækre majskolber til et godt stykke kød på grill, de mexicanske temadage eller til godt foccacia og skønne salater med dip til.

Prøv også: opskrift på foccacia >>

Majskolber med parmesan og chili
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT5M4
Ingredienser
  • 4 majskolbe
  • 1 spsk smør
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 0,50 rød chili, finthakket
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 spsk bredbladet persille, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

På Grill
Løsn bladene på majskolberne, og flet dem til et håndtag. Læg majskolberne på en varm grill på indirekte varme og grill dem i 30-35 minutter til de er møre.

Alternativt kog majskolberne
Kog majskolberne i 10-12 minutter i letsaltet vand, fjern først bladene.

Smør lidt smør på, og drys med parmesan, flagesalt, samt finthakket chili og persille.