Afternoon tea
En kande med den allerbedste te og dertil serveret skønne lune scones, hjemmelavet lemoncurd, clotted cream – hvilket jeg snart må lære at lave selv og andre små anretninger i fingerhapse størrelse.
Jeg elsker den engelske tradition med Afternoon Tea, som er et helt nydelsesmåltid i sig selv.
Afternoon tea, kaldes oprindeligt også Low Tea og her nydes teen i fine tynde tekopper, siddende i bløde sofaer ved lave borde (derfra navnet low).
High Tea, derimod var oprindeligt et aftensmåltid i arbejderklassen og indtages ved høje borde. Siden hen har begreberne dog skiftet lidt og High Tea bruges i dag ofte om den fine teceremoni, med små agurkesandwich, scones og lækre kager
NYE OPSKRIFTER
KLASSISKE OPSKRIFTER TIL AFTERNOON TEA
Til afternoon tea hører der scones til, serveret med flødeskum eller clotted cream, lemoncurd og syltetøj. Det er så lækkert, sammen med små fine kager og andre lækkerier.
ALLE OPSKRIFTER
Havregryns Cookies
Saltkaramel Muffins
Træstammer
Chokoladekonfekt med skumfiduser og peanuts
Raw muslibar
Rødbedekage
Rabarbermarmelade
Havregrynskager med luftig smørcreme
Jødekager
Vaniljekranse
Brunkager
Grapecurd
Lemoncurd
Småkager med marmelade
Kakaopulver til varm kakaomælk
Chokoladeboller
Chokoladebrud med pistaciekerner
Monkeybread - kanelbrød
Rugbrødschips
Tripple chokolade cupcakes
Kanelbrød - Pull Apart Bread
Hjemmelavet twix
Scones
Brombærsyltetøj



