One pot pasta


One pot pasta kan laves på adskillige måder og er ganske simpelt den perfekte hverdagsredning til en stjerneskøn aftensmad, som smager helt og aldeles fantastisk.
Når man i denne tilberedningsmetode kommer alt i en gryde på en og samme tid, så sker der nemlig det magiske at alle ingredienserne tager smag fra hinanden og pastaen, som ellers traditionelt koges for sig selv og først derefter blandes med saucen, bliver helt ekstraordinær lækker og smovset.
Det smager ganske enkelt vildt godt!
Prøv også: ugentligt madplan fra Valdemarsro >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One Pot Pasta med chorizo
- 400 g spaghetti
- 400 g hakkede tomater
- 1 håndfuld frisk basilikum, bladene herfra
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 20 cherrytomater, skåret i både
- 0,50 squash, groftrevet
- 1 tsk tørret oregano
- 50 g chorizo, finthakket
- 5 dl grøntsagsbouillon
- 2 spsk olivenolie, til stegning
- 0,50 tsk chiliflager, kan undlades
- salt og friskkværnet peber
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet til servering
- 1 håndfuld frisk basilikum, blade
Helt enkelt som navnet antyder, så kom alle ingredienserne i en stor gryde på én gang.
Kog retten op, rør godt rundt i gryden og skru ned for varmen.
Lad det simrekoge under låg i 10-12 minutter, til spaghettien er perfekt kogt – al dente med lidt bid i.
Server med revet parmesan og basilikum.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Virkelig en skøn ret. Det er en klassiker herhjemme og der er altid til frokost til dagen efter :)
Jeg er ikke den store kok så denne ret er virkelig simpel og nem og lave.
Hej Ann
Det er jeg rigtig glad for at høre! Tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Fantastisk opskrift som jeg har prøvet flere gange – og alle elsker den :-)
Jeg har dog problemer med at spaghettien klumper sammen og jeg skal være over retten hele tiden og forsøge at skille spaghettien ad (håber du forstår hvad jeg mener) – det lykkedes som regel, men der er dog også altid nogle klumper tilbage som er oversete. Har du et bud på hvad jeg kan gøre for at undgå det?
Hej Lotte
Jeg oplever at undgå de klistrer sammen når jeg kommer spaghettien godt ned i væden fra start – og gerne rører ret hurtigt efter det er begyndt at koge, så pastaen fordeles godt i retten, jeg bruger gerne med en madpincet til at røre med.
Kh Ann-Christine
Vil dog lige nævne, at jeg før har lavet din Gryderet med kylling til en stor gruppe – og det var en super succes – alle elskede det.
kh
Lene
Hvor dejligt! Det er jeg glad for at høre :)
Kh Ann-Christine