Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/svinekrone/ Aftensmad Festmad

Svinekrone med honning og timian

Et stykke godt svinekrone er virkelig kræs!

Glaserede svinekrone med honning, dijon og timian – en smule salt, et drys peber og ellers ikke så meget trylleri. Bare helt enkelt og helt perfekt!

Svinekrone, glaseret med honning og timian
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT20M2
Ingredienser
  • 1 svinekrone
  • 2 tsk dijon sennep
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk timian, tørret
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk smør, til fadet
  • 1 håndfuld frisk timian, til servering
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad grundigt. Krydr svinekronen med salt, peber og timian og sæt svinekronen i en kold ovn. Tænd ovnen på 150 grader og tilbered nu i ca. 45 min.

Derefter røres sennep og honning godt sammen og bruges til at pensl svinekronen af 2-3 omgange i løbet af de efterfølgende 10-20 minutter.

Lad stegen trække i 5-10 minutter efter den er kommet ud af ovnen og skær derefter 4 lækre koteletter.

Tilbehør
ovnbagte kartofler, salater og godt brød