Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mad-til-to-dage/

Bagekartofler med chili con carne eller chili sin carne

Mad til to dage – det er et hverdagshit.

Både når det gælder at komme nemt om ved en lidt travl dag, at spare lidt på budget og #stopspildafmad i hverdagen. Vi spiser gerne rester fra aftensmaden til frokost, da vi begge arbejder hjemme, men ofte laver jeg også gerne en lidt større portion af fx chili con carne og bruger retten på en ny måde på dag to – og det er lige netop det indlægget i dag skal handle om.

Jeg har lavet en lækker opskrift på bagekartofler med min lækre chili con carne og derudover vil jeg komme med inspiration og eksempler på, hvordan man kan lave forskellige retter og mad til to dage af den samme grundopskrift eller råvare.
Opfordringen til at dele inspiration til dette skønne emne har jeg fået af Levevis® som jeg samarbejder med og som opskriften i dag er lavet med produkter fra.

PT1Hog15Mter

Bagt kartoffel med chili con carne

4 pers.    1 time og 15 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 time og 15 minutter
Fremgangsmåde

Til opskriften bruges en rest chili con carne eller en rest chili sin carne (vegetar)
Her finder du opskriften fra chili con carne

Skrub kartoflerne godt, vend dem i olie og prik dem et par gange med en gaffel. Bag dem i ovnen i ca. 1 time ved 175 grader varmluft, til de er møre.

Skær et kryds halvvejs igennem de bagte kartofler og fyld dem med den varme chili con carne. Top med creme fraiche, avocado i skiver og drys med lidt friskhakket rød chili og friske krydderurter, fx frisk koriander eller bredbladet persille.