Nachos Kylling nuggets


Knasende sprøde kyllingestykker med nachos panering er en sjov måde at twiste opskriften på kyllingenuggets og så er det tilmed en både nem og hurtig opskrift som giver et herligt resultat.
Hvis man har tid, så kan man med fordel lade kyllingestykkerne marinere natten over i kærnemælk inden de paneres og bages, de gør dem ekstra saftige og møre.
Den lækre dip på billedet er min klassiske guacamole rørt med et par spsk ekstra cremefraiche og et godt drys purløg fra haven. Et lille twist på opskriften, der smager ret godt!
Prøv også: opskrift på broccoli med parmesan >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Nachos Kylling nuggets
- 400 g kyllingefilet, skåret i grove stykker
- 0,50 dl fuldkornshvedemel
- 1 æg, sammenpisket
- 100 g nachos, knust
Ved kyllingestykkerne i mel, derefter i sammenpisket æg og tilsidst i de knuste nachos.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Kyllingestykkerne kan også steges på panden i olie. Vend dem med jævne mellemrum og steg ved middelvarme til de er gennemstegte.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej AC
Jeg kommer oftest her forbi, når jeg mangler ny inspiration 😊
Jeg laver tit mad til to dage ad gangen, for at spare lidt tid i en travl hverdag. Tror du at disse her kan laves dagen i forvejen og varmes, eller blir paneringen mon blød?
Bh Tanja
Hej Tanja
Du kan sagtens forberede dem og panere dem i forvejen. De kan sagtens stå til næste dag. Hvis muligt vil jeg anbefale først at bage/stege dem inden servering. Så bliver kødet mest saftigt og paneringen knasende sprød.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej. Kan jeg bruge andet end æg, hvis vi ikke har? :) vh. Mette
Hej Mette
Jeg synes ikke der er andet der binder lige så godt som æg til paneringen, desværre
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Har købt medlemsskab på din APP, hvilket jeg og familien er rigtig glade for 😊 Lavede denne ret i går, undrede mig lidt over, at der ikke står, at der skal salt i. De tacochips jeg købte var ikke salte og der manglede helt klart salt. Men måske har jeg ikke købt de rigtige. Ellers sjov og god ret. Lavede det med din gode quacamole.
Hej Gitte
Hvor dejligt! Jeg håber I bliver rigtig glade for medlemsskabet ♡
Jeg køber altid de salte tortillachips, og er ikke stødt på de usaltede varianter, så det har jeg ikke tænkt over.
Men hvis du bruger dem – og det kan man sagtens, så skal de gerne lige have lidt salt i melet.
Kh Ann-Christine