Pulled Pork i ovn
Hjemmelavet Pulled Pork smager så dejligt og her får du min opskrift i ovn, bliver mørt som smør.
En ret der passer selv selv, så det kræver minimal arbejdsindsats og er jo skønt til gæsteservering af mange – lav fx en tacomiddag med pulled pork, friske salater, majskolber og andet godt!
Pulled pork kan bruges til alt fra burger til tacos, salater og fyld i sandwich og så kan de trævlede kød fryses ned i portioner, som er nemme at tage op til en hurtig og nem omgang aftensmad.
Prøv også: Mange flere lækre grillopskrifter her >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Kan fryses Ja
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pulled pork i ovnen
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad
- 1,50 kg nakkefilet
- Rub
- 2 spsk sukker
- 1,50 spsk sød paprika
- 1 spsk røget paprika
- 1 knivspids cayenne peber
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk sennepsfrø, stødt til pulver
- 2 spsk brun farin
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk chiliflager, stødt
- salt og friskkværnet peber, friskkværnet
Dag 1
Afpuds nakkefileten og fjern kun tydelige sener og fedt. Bland krydderblanding til rub godt sammen – gem 2 spsk. til at drysse over ved servering.
Rub hele stegen godt med krydderblandingen. Kom stegen i en lufttæt pose og sæt på køl til næste dag – gerne 12-24 timer.
Dag 2
Pulled Pork i ovnen
Kom nakkestegen i en stegepose eller lukket stegeso, som fx en Römertopf – husk at sætte römertopfen i blød en halv time inden brug.
Sæt stegesoen med stegen i en kold ovn, sæt temperaturen til 110 grader og tilbered nakkestegen i 9-11 timer ved de 110 grader.
Tag kødet ud af ovnen, og riv det dampende varme kød fra hinanden med to gafler. Herefter er pulled pork klar til servering.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad












Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
skal det i ovnen uden noget væde ved…?
Ja, men hvis det er en römertopf, skal den iblødsættes en halv time før brug med koldt vand.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan kødet Marineres mens the tøger?
Hej Andreas
Hvis man har et en frossen steg kan man godt lade den marinere mens man lader den tø i køleskabet. Den skal blot stadig tø på køl
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kære Ann-Christine,
Tusind tak for alle dine dejlige opskrifter!
Jeg er dog noget forvirret ift. tiden, da du i introduktionen inden opskriften skriver at den er klar efter kun 4 timer i ovnen, men i selve opskriften skriver du 10-11 timer i ovnen til en steg på 1,5kg, og her i kommentarfeltet skriver du 6-8 timer til en steg på 2,5kg… Vil du hjælpe mig med at forstå?
Kh Maia
Hej Maia
Tusind tak for din søde hilsen!
Min fejl, det er rettet nu alle steder nu, efter opskriften er blevet opdateret :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine