Svinemørbrad med parmaskinke
Her får I en skøn og nem opskrift på svinemørbrad med hvidløgsflødeost og parmaskinke svøbt omkring.
En klassisk tilberedning af svinemørbrad, som har været en del af mit repertoire siden jeg begyndte at få en spirende interesse for madlavning. Denne version af svinemørbrad, var min ‘dén skal på bordet, når jeg får gæster- ret’ da jeg var i starten af 20´erne.
Og den smager jo stadig fremragende!
Vi serverede den med de klassiske flødekartofler, men også disse tryllekartofler og en god kålsalat kunne været et stort hit til retten.
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Svinemørbrad med parmaskinke
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad
- 700 g svinemørbrad
- 150 g hvidløgsflødeost
- 2 spsk frisk timian, finthakket
- 100 g parmaskinke
- salt og friskkværnet peber
Rens mørbraden for evt sener.
Gnid den med salt og peber og smør den derefter med hvidløgsosten.
Drys med frisk timian over det hele og pak tilsidst mørbraden ind i parmaskinke til den er godt dækket.
Læg den i et smurt ovnfast fad og bag den i ovnen i ca 25-30 minutter ved 170 grader varmluft.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad












Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Har du forslag til tilbehør?
Hej Ellen
Ja, det kan du tro, der er en fane under opskriften hvor der er “forslag til servering” – der har jeg udvalgt opskrifter der passer skønt til præcis denne ret.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan jeg bruge serrano- istedet for parmaskinke?
Tusind tak for alle dine fantastiske opskrifter🙏🏻
Mange tak for din søde hilsen og ja, det kan du sagtens :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Super lækker mørbrad. Har du nogen erfaring ned, at fryse en rest mørbrad ned?
Mange tak :) Det kan du godt gøre. Jeg plejer dog aldrig selv at gøre det, da jeg synes det bliver lidt kedeligt af det – så vi bruger det til pålæg i sandwich, på brød og i biksemad mv.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine