Fyldte pandekager med oksekød


Fyldte pandekager med oksekød og grøntsager er lækkert og nemt at servere til aftensmad. Mine børn er vilde med det og det er lækkert at lave de bløde pandekager selv. Fyldet er krydret og saftigt, smækfyldt med smag og den groftrevne squash giver en rigtig god konsistens, som passer perfekt til retten.
Man kan frit vælge om man vil lave avocadomos til, eller om man hellere vil servere de fyldte pandekager med en salsa, eller en dejlig fyldig salat til
Prøv også: få god inspiration til skønne salater her >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Fyldte pandekager med oksekød
- Madpandekager
- 3 æg
- 3,50 dl mælk
- 1 nip salt
- 110 g hvedemel
- 50 g fuldkornshvedemel, eller grahamsmel
- 1 spsk smør, til stegning
- Fyld
- 250 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 100 g gulerødder, groftrevet
- 200 g squash, groftrevet
- 400 g hakkede tomater
- 140 g majs, på dåse eller fra frost
- 150 g cheddar ost, groftrevet
- 1 tsk olivenolie, til stegning
- salt og friskkværnet peber
- Avocadomos
- 1 avocado
- 1 øko lime, saft og fintrevet skal
- 0,50 tsk stødt spidskommen
- salt og friskkværnet peber
- Til Servering
- 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
- 125 g salat
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Madpandekager
Pisk æg og mælk sammen med salt, fuldkornsmel og hvedemel.
Smelt lidt smør eller kom lidt olie på en pande og steg pandekagerne en ad gangen, på begge sider, til de er flotte lysebrune.
Oksekødsfyld
Brun oksekødet under omrøring på en varm pande med olie.
Skru ned for varmen og tilsæt løg og hvidløg, samt spidskommen og koriander. Varm godt igennem til løgene er bløde.
Kom gulerod, squash, hakkede tomater og majs på panden. Rør igennem og lad det simre uden låg i 5-10 minutter.
Smag godt til med salt og peber.
Avocadomos
Mos avocadokødet med en gaffel på en tallerken og smag til med limesaft, fintrevet limeskal, salt og spidskommen.
Servering
Fyld hver pandekage med et par skefulde oksekødsfyld, lidt cheddar og rul dem sammen. Anret dem i et fad med samlingen nederst. Drys med resten af cheddarost over pandekagerne inden de skal i ovnen og bag ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.
Drys med finthakket persille og server med salat og avocadomos.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan man lave det hele færdig i forvejen (også rulle dem sammen) og fryse dem. Tø op og bag ??
Hej Bente
Jeg har ikke testet det, så det må komme an på en prøve. Måske bliver pandekagerne lidt for bløde af kondensen, mn skriv endelig hvis du testet det af om det gik helt fint :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Har en stak pandekager tilovers fra i går – så nu vil jeg lave hk. kylling udgaven. Mangler kun en squash 👍
Har mozzarella og vil bruge det i stedet for cheddar. Tænker jeg kan salte mig ud af det?
Glæder mig til aftensmad- tak for opskrift 🤗
Gode hilsner Wendie
Hej Wendie
Det lyder super lækkert! – og mozzarella er også glimrende til retten, så det kan du fint.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej!
Hvilken størrelse pande bruger du? En alm stor stegepande eller de lidt mindre pandekagepander? 🤷♀️
Hej Nadia
Jeg tror min pande til pandekager er lige omkring 25 cm i diameter
Kh Ann-Christine