Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/majskolber-med-brondkarse/

Majskolber med brøndkarse

Når vi tænder grillen i haven og gør klar til en sommermiddag under åben himmel med grill og salater, så er majskolber næsten altid et fast indslag i menuen.

Ofte er de bare stegt møre på grillen og serveres med kold smør, salt og peber, men de smager også forrygende med et twist af løg, brøndkarse og hønseboullion, som jeg har lavet dem her

– og vi skal spise dem igen i aften!

PT25min

Majskolber i ovn

4 pers    25 min
4 pers
Ingredienser
  • 4 majskolber
  • 1 stort løg
  • 1 1/2 dl ikke for kraftig hønseboullion
  • 1 dl vand
  • 3 spsk smør
  • salt og peber
  • 2 store håndfulde brøndkarse
Udskriv opskrift
25 min
Fremgangsmåde

Fjern bladene fra majskolbene og skær dem over i 4-5 stykker hver.

Anret dem i et ovnfast fad med løgringe, vand, hønseboullion og smør.

Læg et stykke folie over fadet og sæt det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 minutter.

Tag fadet ud af ovnen og fjern folien.

Smag til med salt og peber og pynt med brøndkarse og server med det samme.