Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/%e2%9d%a4-hindbaersnitter-%e2%9d%a4/

❤ Hindbærsnitter ❤

Vi har holdt ekstra børnefødselsdag i dag. Der var bestemt ikke protester fra krudtuglerne over en ekstra dag med sange, flag, gæster og gaver. De sidste 2-3 nætter har været ret urolige herhjemme og jeg har ingen fornemmelse af, hvor mange timers søvn jeg egentlig har fået – men det er ikke mange … Det var derfor ikke svært at blive enige om at dagens fødselsdagsfest blev sådan ret uformel, afslappet og uden alt for meget bagværk, madlavning og rengøring.

I formiddags fik jeg dog ualmindelig meget lyst til at bage hindbærsnitter med bl.a mandelmel. Et hyggeprojekt som var ret overkommeligt. Resten af brødet var fra den gode bager og aftensmaden blev rugbrødsmadder. Nemt, lækkert og hyggeligt – det har vist været temaet for i dag.

Hindbærsnitteopskrift kommer på en af dagene – håber bare på en hel nats søvn nu (vi er normalt ikke så hårdt ramt, så jeg skal ellers ikke klage)

12 kommentarer
 • Maiken skrev:
  29. maj 2011 kl. 00:45

  Jeg ÆLSKER hindbærsnitter og hold op, hvor ser dine lækre ud – venter spændt på opskrift :) Sov godt i første omgang!

  • Ann-Christine skrev:
   30. maj 2011 kl. 21:38

   Tak Maiken, jeg har indhentet det tabte – søvn mangel er ren tortur, ik´

 • Mille skrev:
  29. maj 2011 kl. 05:38

  Uha de ser lækre ud!
  Den opskrift vil jeg glæde mig til:)
  God søndag…

  Kh

  • Ann-Christine skrev:
   30. maj 2011 kl. 21:38

   Og de er nemme, lækre og hurtige. Kan anbefales

 • Heidi skrev:
  29. maj 2011 kl. 17:45

  Muuums det ser godt ud! :O) Min kæreste er vild med hindbærsnitter, så den opskrift må hellere afprøves :O)

  • Ann-Christine skrev:
   30. maj 2011 kl. 21:39

   Lad mig gerne høre hvad I synes om dem, Heidi

 • Mette skrev:
  29. maj 2011 kl. 21:07

  Jeg har aldrig helt set lystet i (bager-) hindbærsnitter, men sådan nogle hjemmebagte nogle ser ud til at være af en anden kaliber. Dem kunne jeg nok godt lokkes til at smage ;)

  • Ann-Christine skrev:
   30. maj 2011 kl. 21:40

   Der er også uendelig langt mellem en god bagerhindbærsnitte – men de findes dog ;-) Denne er der meget mere gods i, mon ikke du vil kunne lide den?

 • 29. maj 2011 kl. 23:20

  Jeg er altså også tilhænger af at man holder niveauet i forhold til energien. Og mon ikke jeres gæster har været ovenud tilfredse med hindbærsnitter mv. og at I har haft overskud til fødselsdagen?

  De hindbærsnitter ser i øvrigt forrygende gode ud!! Jeg har drømt om hindbærsnitter siden jeg så en opskrift i BoligLiv for nylig og med billederne af dine bagerier er lysten altså ikke blevet mindre. ;)

  • Ann-Christine skrev:
   30. maj 2011 kl. 21:41

   Maiken, hellere nullermænd end udkørt, enig! Vi havde en skøn dag og jeg tror alle hyggede sig + nu har vi indhentet den værste søvnmangel, fantastisk :-)

 • Christina H. skrev:
  25. januar 2018 kl. 12:24

  Hej. Jeg kan ikke finde opskriften på hindbærsnitter (den uden mandler)? Er det mig der ikke har kigget ordentlig efter?
  Mvh. Christina

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.