Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blogger-arbejdsdag/

En typisk arbejdsdag for mig + podcast

arbejdsdag som bloggerI starten af maj, skrev jeg min månedlige liste over ting jeg glæder mig til – og her luftede jeg tanken om at skrive et indlæg over, hvordan en arbejdsdag typisk så ud herhjemme for mig. Det var I en del der meget gerne ville læse om – og siden har hverdagene stort set været sådan lidt … atypiske.

Jeg holder jo altså meget af hverdagen, og af det familieliv vi har herhjemme i hverdagene. Jeg holder af at stå op om morgenen, spise morgenmad, være sammen, kysse farvel og så have nogle timer for mig selv til fordybelse i min blog og mit arbejde omkring den, inden vi igen er samlet i familien om eftermiddagen. Arbejdsmæssigt er rutinerne dog røget fløjten i en stor del af maj maj og lidt af juni måned – større beslutninger, der skulle tages, en del flere møder end normalt, interviews, et foredrag osv som gjorde at jeg ikke kunne få formuleret en typisk hverdag til et indlæg – min normale og typiske arbejdsrutine, er ellers er selvvalgt temmelig struktureret, så den rummer plads til en masse tid med min familie.
blog arbejde

Lyt med på et podcast om bl.a min typiske arbejdsdag

For nyligt har jeg medvirket i et podcast på My Daily Grind.

Det er udkommet i går og det synes jeg næsten I skulle ta´at lytte med på.

Jeg blev nemlig spurgt en hel del ind til mine arbejdsrutiner og i podcastet fortæller jeg blandt andet om, hvordan min hverdag typisk ser ud, hvordan jeg strukturere min arbejdsdag, hvilke til og fravalg jeg har gjort og hvordan jeg oplever det at arbejde hjemmefra.

Derudover så fortæller jeg også en del om vores 4 måneders rejse til Asien sidste år, om hvad det har gjort for vores familie og om hvordan jeg (og min familie) arbejder på at skabe et liv i en balance som virker for os. Jeg anbefaler nogle gode bøger, som har rykket en hel del ved min måde at anskue mit arbejdsliv på og andet godt.

Og besøg gerne My Daily Grind for flere inspirerende podcasts

Jeg lyttede det selv igår. Og ved I hvad … jeg blev helt glad over at lytte til det og fyldt med taknemmelighed og faktisk også lidt stolt over, at det som jeg har interesseret mig for og været passioneret omkring i så mange år, kan lade sig gøre som en fuldtidsbeskæftigelse. At jeg kan leve af min passion og har gjort det i nu 4 år, at det faktisk går temmelig godt og ikke mindst, at jeg har handlet på mine drømme og på de værdier og valg, som jeg følte var vigtige for mig og min familie.

leve af at blogge

Jeg håber, podcastet kan inspirere og afklare lidt om hvordan en arbejdshverdag ser ud for mig.

Det er jo stadig en temmelig ny branche det her blogliv og ikke mindst en branche, hvor alle vi der lever af det (og jo faktisk også alle de der driver blogs på hobbybasis) griber vores tilgang, fremgangsmåde og arbejdsliv an på vidt forskellige måder.

I er altid hjertelig velkomne til at stille spørgsmål – også til min typiske arbejdsdag, om livet som fuldtidsblogger osv i kommentarfeltet, så tager vi den del som en hyggelig dialog i stedet for et skrevet indlæg ♡

28 kommentarer
 • Carina skrev:
  10. juni 2016 kl. 08:31

  Den sorte kaffekande / maskine – hvordan brygger du kaffe på den / hvilken slags kaffe bruger du og er du glad for mærket – typen af kanden ? Hilsen Carina

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 16:59

   Det er en klassisk italiensk kaffebrygger, som fx disse her i linket er der også vejledning til hvordan kaffen brygges på sådan en ;)
   Jeg har desværre ikke set præcis denne her nogle steder
   Det er en god og nem måde at brygge kaffe på – bruger enten den, vores stempelkander eller vores nespresso
   Af kaffe til denne kan jeg anbefale en god espresso
   Kh AC

   • Maria skrev:
    18. juni 2016 kl. 15:35

    Den er jo perfektion! Hvor har du fået fat i den? Jeg er på jagt efter en ny, da min nuværendene ikke kan bruges til mit nye induktionskøkken! Jeg savner at lave en god espresso ?

    Tak for en god og inspirerende blog.

    Vh Maria

    • Ann-Christine skrev:
     20. juni 2016 kl. 10:00

     Ja, den er så fin! :) Det var en jeg fik i gave for længe siden og har ikke lige kunnet finde den online til dig, desværre.
     Kh AC

 • Bodil skrev:
  10. juni 2016 kl. 11:08

  Sikken en “entreprenør” du er. Jeg fornemmer, at du hviler i dig selv, selvom – eller måske snarere fordi – du har så mange bolde i luften med alt det, der optager og inspirerer dig, og som du har en skøn evne til at formidle videre til os begejstrede læsere… Go for it!
  Mange hilsener Bodil

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 17:02

   Ja, det vil jeg mene at jeg gør – har fundet en god ro med hvad jeg laver og hvad der er rigtigt for mig og vores familie :)
   Tusind tak for de søde ord, det varmer :)
   Kh AC

 • 10. juni 2016 kl. 11:38

  Hej Ann-Christine

  Hvilke møder tager du til, og med hvem? (Hvis jeg må spørge så direkte) Jeg er temmelig ny i at blogge, og er vildt nysgerrig på, hvordan man kan gøre det til sin levevej. Jeg følger med glæde din blog, og bliver meget inspireret af den måde du skriver på.

  Mange hilsener
  Berit

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 17:06

   Hej Berit,
   Ja, selvfølgelig må du det – det kan da også virke nærmest kryptisk ;) Faktisk prøver jeg at holde et minimum af møder og ordne langt det meste over telefon eller mail, for at optimere min tid. Når jeg tager til møder er det ofte med firmaer der har kontaktet mig for at høre om muligheden for samarbejde – når vi så har mailet og talt lidt frem og tilbage og der er god potentiale og muligheder for et godt samarbejde, så er det indimellem rigtig godt at mødes og få hilst på hinanden og talt alle mulighederne igennem.
   Mht at gøre bloggen til en levevej, så vil jeg varmt anbefale at vente med at tænke i de baner som en start. Måske sætte et par adsensebannere på bloggen og ellers bare fokusere på at nyde at blogge og at skabe en skøn blog hvor man selv er vild med at være. Og så lade det udvikle sig over nogle år – skal gerne skrive mere om det emne på et tidspunkt :)
   Kh AC

 • Nathalie skrev:
  10. juni 2016 kl. 12:17

  Hej Ann-Christine,
  Jeg har efterhånden fulgt din blog i halvandet års tid og jeg nyder virkelig din skriblerier og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg giver din blog et dagligt visit.
  Jeg har ofte tænkt på, hvad du beskæftigede dig med, inden du blev fuldtidsblogger. Du er tydeligvis kreativ anlagt og der hersker ingen tvivl om at du nyder at kunne slå dig løs – både i køkkenet men også med en masse gør-det-selv-projekter. Så mit spørgsmål lyder egentlig: hvad arbejdede du med inden du kastede dig ud i blogger-verdenen?

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 17:08

   Hej Nathalie,
   Det løfter jeg faktisk sløret for i podcasten – har du lyttet den?
   Der fortæller jeg mere om det, men helt kort så har jeg i nogle år arbejdet først som afdelingschef i en Føtex og dernæst uddannet mig til ejendomsmægler, arbejdet nogle år som det og var tæt på at gå selvstændig på det – men så kom finanskrisen og jeg startede som rådgiver i en bank – så altsammen noget helt, helt andet og ikke særlig kreativt og i bund og grund ikke særlig meget mig … ;) Er SÅ glad for at tingene over de sidste knap 10 år har udviklet sig i en helt anden retning ;)
   Kh AC

 • 10. juni 2016 kl. 12:42

  Kære Ann-Christine.

  Fantastisk verden du har bygget her! Jeg kommer ofte forbi!
  Jeg er meget fascineret af jeres familieliv, og den livsstil I har valgt.

  Vores familieliv minder til dels om jeres, da vi også har en enkel livsstil i vores rækkehus og bor i vores kolonihave hele sommeren. Mit yndlingssted er kolonihaven!

  Jeg har samme baggrund som dig, og har trukket mig fra mæglerfaget og arbejder som underviser for et softwarehus. Mine 2 skønne rollinger hedder det samme som dine. Det er helt “uhyggeligt”.
  Så jeg tænker, at det er et tegn på, at jeg skal følge mine kreative drømme!

  Jeg har blogget i knap 2 år nu og mit besøgstal stiger støt. Hvilket er herligt. Jeg har fundet nogle kreative ideer, som jeg gerne vil videre med. Men mangler tid, da jeg stadig arbejder 32 timer om ugen. Mine eftermiddage går med at nyde familielivet, så det er “kun” aftentimerne, der kan gå med bloggen.

  Jeg har lyttet til hele podcastet, og har endnu mere lyst til at følge min drøm nu.
  Blev fanget af dit tip om at gøre én lille ting hver dag for at nå drømmen. Så det har jeg taget til mig.

  Men jeg ønsker mig så meget, at du vil fortælle om overgangen fra “fritidsblogger” til “levevej”.
  Jeg har fulgt flere bloggere, som har taget skridtet, men ingen har løftet sløret for, hvordan man egentligt kommer dertil, hvor man kan leve af det.

  Jeg har ingen ambition om at skulle tjene mange penge. Men min nuværende indkomst skal erstattes af noget andet.

  Så jeg håber, at du har lyst til at dele dine erfaringer!
  Du er også meget velkommen til at skrive til mig på mail.

  På forhånd tusind tak!
  Mange sommerhilsner, Lone
  http://www.Doodlemor.dk

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 17:13

   Hej Lone,
   Mange tak for din hilsen og hvor spændende en rejse du er på med din blog og tanker om udvikling af den.
   Jeg vil anbefale at du starter med at sætte nogle annoncer på bloggen. Google adsense er et godt udgangspunkt – det er forholdsvis nemt at sætte op, der er masser tutorials på fx youtube – og via de annoncer får du et fornuftigt indblik i hvad du på din blog kan tjene på annoncer generelt.
   Dernæst kan du begynde at udforske mulighederne for andre typer af annoncer. Men det er nemmest at starte med adsense (det var også der jeg startede selv)
   Kh AC

 • Mia skrev:
  13. juni 2016 kl. 09:25

  Sikke et dejligt podcast, hvor du virkelig viser, hvor dygtig du er. Jeg har efterhånden fulgt med i 4 år eller sådan noget. Så jeg skylder dig et tak for en dejlig blog. :-)

  Hav en herlig dag.

  De bedste hilsner,
  Mia.

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 17:55

   Hvor er du sød! Tusind tak, og hvor hyggeligt at du havde lyst til at lytte med :)
   Rigtig skøn dag til dig også
   Kh Ann-Christine

 • Else Sørensen skrev:
  13. juni 2016 kl. 13:22

  Jeg er tit forbi din side, selvom jeg nok ikke lige er “målgruppen” ( er +. 60 år)! Det er så hyggeligt med små lykke- glimt, som alle kan lære af!
  I går gav du mig et “spark”! Jeg har aldrig prøvet podcast – så det blev afprøvet i går. Satte mig ude på havebænken med et strikketøj, mens du snakkede i mine ører. Det var sådan en dejlig oplevelse. Jeg beundrer mennesker der går efter deres drømme. Du kan være inspiration for mange unge familier, og jeg er sikker på dine børn både nu og fremover har gavn af dine valg!
  Mvh. Else

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 17:58

   Hvor er det dejligt at høre at du læser med og hygger dig med mine små glimt, blogindlæg og inspiration.
   Og tusind tak for at du havde lyst til at lytte med på podcastet – det er jeg glad for og for dine pæne ord, ikke mindst!
   Rigtig dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Katrine skrev:
  13. juni 2016 kl. 21:58

  Hej Ann-Christine
  Jeg har ikke hørt podcasten endnu, men vil glæde mig til det en dag, for det lyder som om, du kommer omkring det meste;) Jeg er en flittig læser og tyer altid til din blog som noget af det første, hvis jeg leder efter ny inspiration eller en specifik opskrift på noget, fordi der er garanti for masser af lækkerier og inspiration! Derfor tillader jeg mig nu også at spørge om inspiration til en frokostbuffet, når vores datter skal døbes om nogle uger. Har du nogle gode forslag til noget, der er nemt at lave og kan laves dagen i forvejen? Vi har heldigvis søde bedsteforældre, der hjælper med bl.a. Oliventapenade og tomatsalsa til velkomstsnacks, frikadeller, lakseroulade, brød og salat til buffeten samt småkager til kaffen. Så jeg kunne især godt bruge lidt inspiration til nogle salater og evt. noget kød (evt, noget der kan forbederes dagen i forvejen og sættes i ovnen om morgenen). Men andre ideer er også velkomne! Det kan jo sagtens være, du har nogle ideer til noget, jeg ikke lige har tænkt på;) Udover det nævnte er det tanken, at jeg vil bage din chokoladekage (hedder vist verdens bedste) og dertil servere hjemmelavet is og nogle friske bær.
  Jeg håber, du har lyst til at hjælpe, men har fuld forståelse hvis du ikke lige har tid, lyst eller overskud til det!

  På forhånd mange tak!

  Mange hilnser
  Katrine

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2016 kl. 10:51

   Hej Katrine,
   Dejligt at høre :) Tusind tak!
   Lyder som den skønnest frokostbuffet I er ved at planlægge. Jeg vil forslå følgende:
   Lakserilette
   Gazpacho anrettet i små glas
   og så er der lidt forskellige skønne salater her
   Rigtig god fornøjelse og god fest :)
   Kh AC

   • Katrine skrev:
    16. juni 2016 kl. 23:12

    Mange tak for dine inputs! Der er mange lækre ting, og som altid når jeg læser dine opskrifter, får jeg lyst til at lave det hele, men jeg må nok hellere begrænse mig;-)

    • Ann-Christine skrev:
     18. juni 2016 kl. 09:25

     Hvor er det dejligt! :) Og ja, det er nok bedst at tage lidt af gangen, ellers får du sørme travlt ;)

 • 16. juni 2016 kl. 14:59

  Kære Ann-Christine

  Jeg blev vildt inspireret af at høre podcasten og har fået nogle virkeligt brugbare råd. Jeg har skrevet et indlæg på min blog, hvad jeg fik ud af at høre det: http://www.påherrensmark.dk/et-studie-i-hverdagen

  Jeg blev særligt inspireret af det du sagde om at gøre én ting hver dag, der leder til drømmen. Og det med at have visioner i stedet for mål. Og ja også det med at holde pauser… faktisk var det bare super meget et kærligt puf for mig.

  Jeg er også glad for, at du fortæller ærligt om rejsen dertil, det giver mig håb, fordi jeg af og til tror, at jeg skal kunne gøre alt nu, selvom jeg kun er 27 år, “små-skridt” er vejen :)

  Kærligst

  Kamilla

  • Ann-Christine skrev:
   18. juni 2016 kl. 09:05

   Kære Kamilla,

   Tusind tak for at dele og hvor bliver jeg altså glad over at kunne give lidt videre.
   Jeg svarer lige lidt mere uddybende ovre hos dig ;)
   Rigtig dejlig weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • Charlotte skrev:
  20. juni 2016 kl. 17:58

  Så hyggeligt podcast hørte det på cyklen hjem idag… :-)

  Du snakker om nogle bøger til sidst, kan du måske skrive titlerne på dine anbefalinger her.?? tænker de vil være god læsning på min opkomning vietnamtur næste uge..

  Tak for et godt blog
  mvh Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   21. juni 2016 kl. 22:08

   Hej Charlotte,
   De kommer her:
   ‘The Leader who had no title’ og ‘the munk who sold his ferrari’ af Robin Sharma
   ‘Rich dad, poor dad’
   ‘The 4-hour work week’
   Rigtig god fornøjelse og rigtig god rejse til smukke skønne Vietnam
   Kh AC

 • Thit skrev:
  28. august 2016 kl. 09:43

  Hej AC.

  Jeg har lige lyttet podcastet her søndag morgen med en god morgenkaffe, og jeg bliver simpelthen så inspireret af at høre på dig. Du er så sød, sympatisk og realistisk. Især dit syn på blogging er værd at lære af – at man ikke bare skal lade sig inspirere af andre, men mere af sig selv og sine nærmeste.

  Du siger, at du bruger nogle forskellige baggrunde til mad-billeder. Kan du uddybe hvad det er for nogle? Du tager ofte billeder på marmor – er det et helt bord eller blot en plade? Og hvor har du i såfald fundet den?

  De bedste hilsner
  / Thit

  • Ann-Christine skrev:
   31. august 2016 kl. 09:20

   Hej Thit
   Hvor er du sød! Tusind tak for din hilsen, det er jeg rigtig glad for at høre og at du har fundet inspiration i podcastet :)
   Mine baggrunde er lavet på samme måde som dette marmorbord bare med forskellige folier sat på tynde spånplader, købt i byggemarkedet.
   Kh Ann-Christine

 • Anja skrev:
  7. juli 2017 kl. 10:32

  Meget inspirerende podcast, som jeg lyttede til med stor interesse. Jeg har fået gode idéer til, hvordan jeg kan gribe planlægning af mit eget blogarbejde an.

  Din livsstil er meget inspirerende. Jeg drømmer selv om et mere enkelt liv, hvor alt det overflødige skæres væk og kun det vigtigste er tilbage. Meget inspireret af minimalismen.

  Jeg kommer forbi Valdemarsro ofte og finder det lige fornøjeligt hver gang. Tak!

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2017 kl. 16:54

   Sikke en hyggelig hilsen at få :)
   Det er jo en virkelig en rejse at have sådan en blog og at få alt omkring den på plads i et flow der passer til hverdagen, familielivet, drømmene og ens livsstil. Jeg er glad for at min måde og tilgang kan inspirere :)
   Tusind tak for din søde hilsen og sikke en dejlig blog du har! ♡
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.