Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mad-men-4/

Mad Men 4

I går aftes gik vi i gang med den længe ventede Mad Men sæson 4.

Jeg elsker den serie; stilen, uhøjtideligheden, humoren, tøjet, makeuppen, replikkerne og hele det univers der skabes i serien. Det er imponerende, hvor stor indflydelse den serie har haft. Don Draper blev sågar kåret til Årets mest indflydelsesrige mand i 2009 (AskMen.com). Men uanset hvad, jeg er solgt! -og med regnsvejrssommer, så skal der ses Mad Men igen når krudtuglerne sover middagslur.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Louise skrev:
  2. juli 2011 kl. 10:15

  Uh, vi har også lige fået den indendøre, og manden er helt vild. Selv er jeg kun i gang med sæson 1, selv om vi startede samtidig, men jeg falder konstant i søvn, mega nederen … Nå, go’ MM-sening!

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 20:37

   Louise, på en måde er jeg lidt misundelig over at du stadig har de mange mange timers god underholdning foran dig. Håber dog snart jeres nattesøvn bliver stabil og lang, så du kan holde dig vågen til det ;-)

 • ohhhappy skrev:
  2. juli 2011 kl. 11:43

  Godt at høre, at sæson 4 er kommet! Er nemlig snart færdig med sæson 3 og nok blevet lidt afhængig…

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 20:37

   Det bliver man vst

 • Maiken skrev:
  2. juli 2011 kl. 15:05

  LOVE IT!! Karsten fik sæson fire i fødselsdagsgave i sidste uge, så vi så de to første afsnit.af sæsonen i går. Desværre er den uden danske undertekster, så vi ser den med norske. Tror det er nemmere med engelske? Glæder mig til flere timer i selskab med Don og co.:-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 20:39

   Jeg tror også at jeg ville se dem med engelsk undertekster. Jeg glæder mig også til gode timers underholdning, man bliver virkelig bidt af den serie