Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/opskrifter-og-smaa-glimt-af-hverdagslykke-paa-lager-igen/

‘Opskrifter og små glimt af hverdagslykke’ på lager igen

opskrifter-og-smaa-glimt-af-hverdagslykkeVores eget køkkeneksemplar af min bog er ofte flittigt i brug herhjemme. Der er rigtig mange af vores familiefavoritopskrifter samlet i den bog og både derfor og måske også fordi det er skægt med en bog, hvor man kan spotte billeder af sig selv indimellem, så elsker også Johan og Julie at kigge i den og kommer ofte med ønsker til måltiderne fra bogen.

Jeg har selv haft udsolgt af ‘Opskrifter og små glimt af hverdagslykke’ mens vi har været ude at rejse. Der er nu bestilt nye forsyninger som nu er ankommet og pakket ud og jeg er klar til at sende bøger afsted igen – de første er allerede bestilt og afsendt i denne uge.

Hvis det måtte ønskes, så skriver jeg meget gerne en lille hilsen i bogen til modtageren. Læs mere om bestilling, pris og levering på denne side.

Rigtig god lørdag til jer ♥

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
10 kommentarer
 • Mari skrev:
  30. maj 2015 kl. 09:42

  Jeg vil blot sige, at jeg nyder din skønne bog rigtigt meget. Man får følelsen af at være inviteret hjem til dig når man bladrer rundt i bogen.
  Dejlig, dejlig bog.

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2015 kl. 10:10

   Hvor er det dejligt at høre – det er lige nøjagtigt den følelse, som jeg gerne ville have med i bogen – følelsen af at den er nærværende, hverdagsglad og lidt som at invitere læseren hjem til en kop kaffe i køkkenet :)
   Tusind tak

 • Gitte skrev:
  30. maj 2015 kl. 17:48

  Hej Ann-Christine
  Jeg har læst din fantastiske blog i 1 års tid, og jeg er altid begejstret for dine indlæg og ikke mindste fantastiske opskrifter og oplevelser! Jeg har bagt og lavet rigtig meget ud fra dine opskrifter, og har aldrig oplevet et skidt resultat, så fortsæt endelig😊😊 rigtig hyggeligt også at følge med på sidelinien om jeres Asien tur😊

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2015 kl. 10:11

   Hej Gitte,
   Hvor er det dejligt at høre, både at du nyder at læse med og har stor fornøjelse af mine opskrifter :)
   Tusind tak for din søde hilsen
   Kh AC

 • Stine skrev:
  31. maj 2015 kl. 17:30

  Hej

  Er opskrifterne i bogen de samme som ligger her op bloggen?

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2015 kl. 10:19

   Hej Stine,
   Der er nogle enkelte favorit opskrifter her fra bloggen, som jeg har med i bogen, omkring 20-25 % (uden at have talt dem efter) og ellers så er resten dejlige nye opskrifter, som ikke er at finde her på bloggen.
   Kh AC

 • Mie skrev:
  31. maj 2015 kl. 20:51

  Hej
  Jeg fik bogen i julegave og min søn, som er på alder med Johan og Julie, og jeg har spist os gennem hele bogen. Han elsker de fine billeder og at udvælge, hvad vi skal lave sammen. Det er sjovere at spise grønkål, når man selv har valgt at det er det man skal have. Tak for inspiration i hverdagen :)

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2015 kl. 10:20

   Ej, hvor er det dejligt at høre -det er så hyggeligt når de selv er med til at vælge retter og lysten til at prøve nyt kan ofte være så meget større i den alder, når man har haft lidt medindflydelse på ugens menu :)
   Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre at I har spist jer igennem bogen
   Kh AC

 • Inaam skrev:
  1. juni 2015 kl. 09:50

  Hej Ann-Christine
  Jeg har fulgt din blog i et halvt års tid nu og fik din bog i fødselsdagsgave i marts. Jeg vil sige, at begge del bliver flittigt brugt. Jeg tjekker altid, om du lige har det jeg søger og det har du ofte. Bloggen og bogen er virkelig inspirerende både hvad angår rejser, hverdagsgøremål og opskrifter. tusind tak for det.

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2015 kl. 10:23

   Hej Inaam,
   Hvor er det dejligt at høre!
   Jeg er rigtig glad for at kunne dele alle de ting og at det så også skaber inspiration og glæde i andres hverdag. Tusind tak for din dejlige hilsen, den er jeg rigtig glad for :)
   Kh AC