Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/skoen-varm-kaffe-en-laekker-give-away-fra-nespresso/

Skøn varm kaffe + en lækker give away fra Nespresso

nespresso

Her i december er det nu fire år siden, vi fik vores første Nespresso maskine inden for vores hjems fire vægge. Og selv om jeg var en smule skeptisk i starten – og rent faktisk allerede havde set mig lun på en mere nørdet espressomaskine, inden Nespresso´en kom inden for døren – så må jeg altså her 4 år senere fastslå, at det er meget sandsynligt vi har at gøre med et livslangt forhold her …

Mange årigt, i alle tilfælde. For hvem ved hvad der sker på kaffefronten 10 eller 20 år frem i tiden.

God kaffe er en daglige lille livsnydelse med mine daglige par kopper kaffe herfra – og såvel maskinen og kapslerne fra Nespresso leverer den ypperste velsmag, så mine smagsløg er mere end tilfredse.
Vi har i løbet af de sidste 4 år et par gange prøvet andre kaffekapsler – men vender altid tilbage til Nespresso´s egne kapsler. Af den simple grund, at de smager os bedre – kvaliteten er altså også i top – faktisk er det kun er 1-2% af hele verdens kaffeproduktion, der lever op til Nespressos høje kvalitetsstandarder.

Nespresso har i år været så søde at sende mig en tidlig julegave, nemlig den nye Expert model, som skiller sig ud ved at have lidt flere muligheder end de andre Nespressomaskiner. Her kan man indstille temperaturen på kaffen, hvilket er perfekt, hvis man holder af en rygende varm kaffe eller foretrækker den knap så varm. En funktion, som jeg især kommer til at anvende meget til sommer, når jeg skal lave iskaffe – hvor jeg så kan brygge en knap så varm kaffe til den kolde drik. På maskinen er der også en del flere kopstørrelser, hvilket jeg synes er et hit – jeg er nemlig oftere og oftere begyndt at drikke den gode kaffe sort, og der kan jeg godt lide den store kop aka americano, som man kan vælge nu.

Jeg har testet maskinen i et par uger nu og den er fantastisk!

Nespresso Expert Give away – på Valdemarsro Facebookside

Jeg har fået lov til at udlodde en Nespresso Expert maskine + 50 kapsler til en af jer.
Det er jo virkelig den perfekte juleforkælelse og måske lige den ideelle julegave til en I holder af, eller til jer selv hvilket jo også er virkelig rart.

Deltag i konkurrencen på mit facebook opslag her >>

 

nespressoHer i den søde juletid, er det altså lidt ekstra dejligt med en lille småkage til kaffen – det er SÅ mormoragtigt, og mægtig, mægtigt hyggeligt.

På almindelige hverdage plejer jeg at have en lille hyggelig tidlig eftermiddagspause på et kvarters tid – helt alene med en kop kaffe, et stykke mørk chokolade og et kapitel i en god bog. Elsker den tid på dagen!
Her i julen er chokoladen så skiftet ud med en julesmåkage eller to – og det er bestemt heller ikke så tosset.

Opskriften på disse sprøde finsk brød i hele 4 varianter, får I her på bloggen i løbet af weekenden.

kaffe og småkager

nespresso

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
8 kommentarer
 • Tine skrev:
  15. december 2016 kl. 11:33

  Hvor er du heldig. Jeg elsker også min Nespressomaskine, men kunne godt trænge til en nyere version. Jeg smutter fluks ind på din facebook side og deltager i konkurrencen :)

  • Ann-Christine skrev:
   16. december 2016 kl. 09:21

   Den gamle var også blevet brugt flittigt herhjemme ;)

 • Christina skrev:
  15. december 2016 kl. 18:17

  Øv øv. Har ikke Facebook😞

  • Ann-Christine skrev:
   16. december 2016 kl. 09:29

   Nej, ved godt at alle ikke har det. Men da jeg prioriterer virkelig højt at svare alle kommentarer her på bloggen, så bliver det simpelthen for uoverskueligt med en konkurrence her på bloggen.
   Rigtig glædelig jul
   Kh AC

 • Anika skrev:
  15. december 2016 kl. 22:55

  Hvor er de fine kopper fra? :)

  • Ann-Christine skrev:
   16. december 2016 kl. 09:29

   De er fra Helle Gram og jeg har et par stykker af dem tilbage i min valdemarsro shop også :)

 • Karina skrev:
  16. december 2016 kl. 08:00

  Heller ingen Facebook her :(

  • Ann-Christine skrev:
   16. december 2016 kl. 09:30

   Ved godt at alle ikke har det :) Jeg prioriterer virkelig højt at svare alle kommentarer her på bloggen også til alle gamle opskrifter osv, og så bliver det simpelthen for uoverskueligt med en konkurrence her på bloggen.
   Rigtig glædelig jul
   Kh AC