Vi spiste sådanne lækre frikadellesandwich i sidste uge – og jeg kunne godt have lyst til, at vi skal gentage successen i aften. På hjemmebagt brød med grønkål, rød spidskål, æbler, rødløg, sennep og hjemmelavet blommemarmelade – og frikadeller, selvfølgelig. Super lækkert og en lidt ny variant af den klassiske frikadellesandwich.
Jeg blev glad for at læse det fine interview med mig om min blog, i avisen ‘Øko & Gris’ som netop er udkommet og kan hentes gratis i supermarkeder landet over. Det er spændende og frembringer lidt sommerfugle i maven, at læse de ord, jeg har sagt i en hyggelig samtale med en journalist. Og som så senere er skrevet om til en artikel – jeg synes, det er blevet så fint. Hvis I har lyst, så kan I læse interviewet online lige her (linket kan godt være ret langsomt)
Minder om en god dag og rigtig god forplejning til vores blogkursus på Restaurant Komfur den 18. September. Vi har faktisk snart en ny dato klar, næste gang i København – så skriv jer endelig op her, hvis I er interesserede. Og tip mig gerne hvis I kender et mødelokale med super lækker forplejning til billige priser i Kbh.
Som skribent og fotograf for Spiseliv kommer jeg rundt og besøger en masse dejlige restauranter i hele landet. Udover at det er rigtig rart, at møde en masse søde mennesker og at jeg elsker at fotografere, så bliver jeg også indimellem overrasket af rigtig dejlig bonusforkælelse – sidste tirsdag ved frokosttid, blev jeg super forkælet hos restaurant ET i Aarhus, som serverede østers, rørt tatar og varm røget makrel for mig. Uhm, hvor lækkert og ret luksuriøs frokost på en ellers helt almindelig tirsdag. Lidt anderledes er min tirsdag i dag, hvor jeg har en småsyg krøltop hjemme fra børnehave – Julie er syg og meget, meget utålmodig for at blive frisk igen. Forhåbentlig allerede i morgen.