Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-11/

Små glimt

frikadellesandwich

Vi spiste sådanne lækre frikadellesandwich i sidste uge – og jeg kunne godt have lyst til, at vi skal gentage successen i aften. På hjemmebagt brød med grønkål, rød spidskål, æbler, rødløg, sennep og hjemmelavet blommemarmelade – og frikadeller, selvfølgelig. Super lækkert og en lidt ny variant af den klassiske frikadellesandwich.

artikel-valdemarsro

Jeg blev glad for at læse det fine interview med mig om min blog, i avisen ‘Øko & Gris’ som netop er udkommet og kan hentes gratis i supermarkeder landet over. Det er spændende og frembringer lidt sommerfugle i maven, at læse de ord, jeg har sagt i en hyggelig samtale med en journalist. Og som så senere er skrevet om til en artikel – jeg synes, det er blevet så fint. Hvis I har lyst, så kan I læse interviewet online lige her (linket kan godt være ret langsomt)

frokost

Minder om en god dag og rigtig god forplejning til vores blogkursus på Restaurant Komfur den 18. September. Vi har faktisk snart en ny dato klar, næste gang i København – så skriv jer endelig op her, hvis I er interesserede. Og tip mig gerne hvis I kender et mødelokale med super lækker forplejning til billige priser i Kbh.

restaurant-et

Som skribent og fotograf for Spiseliv kommer jeg rundt og besøger en masse dejlige restauranter i hele landet. Udover at det er rigtig rart, at møde en masse søde mennesker og at jeg elsker at fotografere, så bliver jeg også indimellem overrasket af rigtig dejlig bonusforkælelse – sidste tirsdag ved frokosttid, blev jeg super forkælet hos restaurant ET i Aarhus, som serverede østers, rørt tatar og varm røget makrel for mig. Uhm, hvor lækkert og ret luksuriøs frokost på en ellers helt almindelig tirsdag. Lidt anderledes er min tirsdag i dag, hvor jeg har en småsyg krøltop hjemme fra børnehave – Julie er syg og meget, meget utålmodig for at blive frisk igen. Forhåbentlig allerede i morgen.

17 kommentarer
 • Vevika skrev:
  1. oktober 2013 kl. 16:25

  Har I overvejet Dansk Arkitektur Center til jeres workshop? De har nogle ret lækre lokaler og en meget fornuftig lokaleleje.

  God bedring til Julie.

  • Ann-Christine skrev:
   1. oktober 2013 kl. 22:17

   Tak for tippet, Vevika. Det kunne godt se lidt interessant ud.
   -og tak, jeg håber sådan at hun er på toppen til i morgen

 • Nina skrev:
  1. oktober 2013 kl. 23:12

  Jeg er også vild med at fotografere – og dine billeder er altid flotte og inspirerende! :-) Det var da i øvrigt en rigtig fin artikel.

  • Ann-Christine skrev:
   2. oktober 2013 kl. 09:19

   Mange tak, Nina. Jeg kiggede lige forbi din blog og det er sørme også en passion du behersker. Sikke smukke billeder :)

   • Nina skrev:
    3. oktober 2013 kl. 12:46

    Tusind tak Ann-Christine :-)

 • Anita skrev:
  1. oktober 2013 kl. 23:20

  Wauw, den frikadellesandwich ser da bare for god ud – tror da den skal på madplanen. Det er i øvrigt dejligt altid at kunne finde nem og lækekr inspiration herinde :)
  Kan du fortælle mere om blogkurset – kunne nemlig være interessant…?

  • Ann-Christine skrev:
   2. oktober 2013 kl. 09:21

   Det er dejligt at høre.
   Jeg kan fortælle meget om det blogkursus ;) Men det er svært at fatte mig i korthed, hvad det angår. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev her: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev/ så sender vi løbende mere information, links til programmer, kommentarer fra de der har været med tidligere osv.
   Vi er lige ved at pudse det hele af og forberede os til næste gang.

 • Tina Andersen skrev:
  2. oktober 2013 kl. 11:51

  Jeg har ikke noget forslag til sted for blogkursus, men hvis du besøger gode restauranter rundt omkring i Danmark, så bliver du nødt til at prøve den lille men super hyggelige Italienske restaurant i Hellerup /KBH. Altid charmerende autentisk betjening og det lækreste norditalienske mad. http://www.altopalato.dk/index.php?MenuID=Restauranten&SubMenu=All
  KH Tina

  • Ann-Christine skrev:
   2. oktober 2013 kl. 19:48

   Hej Tina,
   Jeg bliver booket, så det er ofte med ret præcise programmer ;) Men tak for tippet, den vil jeg have i mente
   Kh Ann-Christine

 • May skrev:
  2. oktober 2013 kl. 12:59

  The Hub på Nørrebro er et fedt og billigt sted, og så åbner Meyers Madhus snart lige nedenfor. Ellers er Republikken måske noget!
  God bedring til hende :)
  May

  • Ann-Christine skrev:
   2. oktober 2013 kl. 19:50

   Tusind tak for de fine tips, dem tjekker vi lige ud snart!
   Tak – hun er heldigvis frisk igen i dag og klar til at komme afsted i morgen igen
   kh Ann-Christine

   • May skrev:
    9. oktober 2013 kl. 11:20

    Forresten, jeg tænkte en tanke: Jeg kan se, at I endnu ikke har nogen billeder på blogkursus.dk. Jeg vil gerne melde mig frivilligt til at tage billeder til jeres arrangement i København i bytte for at komme med og suge til mig ind imellem, hvis I er interesserede i det. Jeg har tidligere fotograferet for Pecha Kucha CPH og lavet bandfotos til koncerter. Om I vil bruge mig eller ej, ville det være fint på hjemmesiden med lidt stemningsbilleder af jeres garanteret hyggelige undervisning – også for at illustrere det fine netværk, der uundgåeligt skabes mellem deltagerne.

    • Ann-Christine skrev:
     9. oktober 2013 kl. 15:19

     Hej May,
     Tak for dit forslag. Jeg vender den lige med Lars og du må meget gerne lige sende os en mail med forslaget her: http://www.blogkursus.dk/kontakt så skrives vi lige ved om det :)
     Kh Ann-Christine

 • Tulip skrev:
  2. oktober 2013 kl. 18:50

  Flot artikel og lækre billeder!!

  • Ann-Christine skrev:
   2. oktober 2013 kl. 19:53

   Tak søde Tulip

 • 2. oktober 2013 kl. 19:25

  Uha, den frikadellesandwich ser velnok indbydende ud!

  – Anne

  • Ann-Christine skrev:
   2. oktober 2013 kl. 19:56

   Det var den også, kan du tro! Haps :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.