Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lokale-delikatesser/

Lokale delikatesser

gavekurve

Martins storebror fejrede rund fødselsdag, med fest og farver i weekenden, mens vi rejser rundt hernede i Asien. Det var desværre ikke muligt for os, at nå både fødselsdag og rejse, men derfor kan vi jo sagtens sende både fødselsdagshilsner og gaver, lige meget hvor i verden vi nu befinder os.

Jeg har vist efterhånden nævnt det mange gange, men jeg er rigtig glad for det komfortable i at handle online. Det er nemt, enkelt og så er det drønsmart, at vi hernede fra Asien kan sende Martins bror en dejlig gavekurv fyldt med gode sager og delikatesser fra en hyggelig specialbutik nær ham og leveret ved døren til hans fødselsdag.

Jeg har inden jul indgået et samarbejde med LetsGive, som levere gavekurve til døren. LetsGive samler alle de lækre specialforretninger, der er rundt omkring i landet, og man bestiller fra en butik nær modtagerens postnummer med levering til døren. En gavekurv pakket pænt ind – og når man nu er lidt i vildrede omkring spændende overraskelser til ‘manden der har alt’ (mænd kan være særligt svære at give gaver til, synes jeg) så er en gavekurv super fin. gavekurve-online

Martin gør indimellem brug af gavekurve via sit arbejde, og jeg har også selv et par gange sendt en gavekurv afsted til en god sparringspartner eller en samarbejdspartner. Det er en god måde at sende en lille opmærksomhed og jeg synes desuden, at dette koncept er en fin måde at støtte de små lækre delikatesse forretninger rundt om i landet – på denne måde kommer online og offline handle til at skabe en super fin synergi mellem hinanden. For lige så glad jeg er for at handle online, lige så dejligt synes jeg det er, at der er gang i de små veldrevne specialforretninger i vores land.

Vi prøvede selv LetsGive konceptet af inden jul, og fik den lækre gavekurv på billedet, samt de lækre biscotti er derfra. Og hvis I har lyst til at forkæle nogen (eller jer selv) med en skøn gavekurv her i løbet af februar – så giver LetsGive 10 % rabat til jer, hvis I bare taster koden ‘valdemarsro’ ved bestilling.

lets-give

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
2 kommentarer
 • Henriette skrev:
  3. februar 2015 kl. 15:51

  Hvor skønt med sådan en rabatkode, det kan jeg nemlig lige bruge og ja jeg er også rigtig glad for netshopping :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. februar 2015 kl. 17:06

   Hvor er det dejligt at høre :) God fornøjelse