Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hudpleje-forkaelelse/

Vinterpleje og forkælelse – og rabatkode

rudolph-care

Det er efterhånden halvandet år siden jeg solgte min grønne webshop og selvom jeg på mange måder stadig er i onlinebranchen, så savner jeg lidt alle de lækre produkter – både at bruge, men også bare nydelsen af at have et væld af smukke emballager mellem hænder, når jeg pakkede varer.

Shoppen drives videre i bedste velgående og lækre nye produkter er kommet til siden min tid. Et af dem er det anerkendte og prisvindende mærke Rudolph Care, som Andrea Elisabeth Rudolph står bag. En serie af økologiske og svanemærkede hudplejeprodukter, som jeg rent faktisk aldrig har prøvet på egen hud – før nu, da jeg fik en pakke med de gode sager.

Og nu er jeg ikke sikker på at jeg slipper dem igen – jeg har lyst til at prøve flere af de skønne produkter og et par af dem er fluks tilføjet min juleønskeseddel. Min hud har de sidste dage nydt godt af Facial Scrub Mask og  fugtighedscremen Acai Anti Stress Facial Cream. Uhm, det er det pureste guf for huden. Den scrub er virkelig en af de bedste, jeg har prøvet til ansigtet og jeg er ret kræsen med den slags. Kornene er bitte små og kan godt virke lidt kras på huden – så her skal ikke skrubbes hårdt. Jeg kommer den på fugtet varm hud og blidt fordeler den i cirkulerende bevægelser i hele ansigtet og på halsen OG så lader den sidde og give fugt og næring i 10 minutter. Så får man den blødeste klareste hud.

Jeg har talt lidt med de dygtige mennesker, som nu står bag The Green Factory og fået lov til at dele en rabatkode med jer. Så de næste 14 dage, kan I spare 20% på alle produkter i Rudolph Care serien – og de har ovenikøbet tippet mig om, at der vil være en gratis gave til de hurtigste der bruger koden, nemlig en Rudolph Care Acai Cleansing Milk i 30 ml.

Rabatkoden er: Valdemarsro Virker ikke længere! 
og hvis man handler for over 475.- så er fragten gratis og man får en rabatkupon på 10% til næste køb.

Nu vil jeg skrive et (langt) blogindlæg færdig, hvor jeg fortæller om, hvad jeg nu beskæftiger mig med efter at nye kræfter har taget over på min gamle shop – så det kommer der meget mere om på bloggen i morgen.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Karen skrev:
  7. november 2013 kl. 11:09

  Hmmm – nok en overvejelse værd. Det er lige på den her årstid, man møder ‘den grå dame’ i spejlet :-)

  God regnfuld torsdag !

  Karen

  • Ann-Christine skrev:
   8. november 2013 kl. 08:38

   Ha, ha – hende kender jeg godt, møder hende også oftere i spejlet her i efteråret, hun kræver lige lidt ekstra pleje :)
   God weekend til dig snart!

 • Bente skrev:
  5. april 2014 kl. 09:51

  Mon der snart kommer en ny rabatkode – er ved at løbe tør nu!? :-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. april 2014 kl. 11:54

   Det er der ikke lige planer om pt – desværre :)