Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mere-konfekt-amarena-kirsebaer-i-marcipan-og-hvid-chokolade/

Mere konfekt – Amarena kirsebær i marcipan og hvid chokolade

kirsebaerkonfekt

I mit konfektkøkken forleden lavede jeg også nogle af de her små runde hvide snebolde lignende kugler. Jeg har købt et glas Amarena kirsebær til risalamanden juleaften, men kunne ikke dy mig for at snuppe et par af de lækre og smagsfulde kirsebær til konfekt. I midten af en kugle marcipan og overtrukket med hvid Valrhona chokolade, som har en skøn vaniljesmag. En himmeske mundfuld! Så er det sagt. Det er nemt og det kan anbefales.

hyggeligt1

I eftermiddag starter juleferien herhjemme. Yeahh! Jeg glæder mig til mange dejlige dage sammen med mine allerkæreste. Til hygge og afslapning, til at forkæle og blive forkælet. Vi har mange gode dage med dejlige planer. Og jeg tror sørme også, at jeg vil prioritere at læse en bog – der var en gang, hvor jeg snildt kunne læse 3-5 bøger pr uge. De sidste 3-4 år har det vist nærmere været pr år … så det er efterhånden sådan en sjælden luksus.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
8 kommentarer
 • 21. december 2012 kl. 13:53

  Uhm, jeg fandt disse på Anne au Chocolats blog sidste jul og lavede dem til min families store fryd! Det er simpelthen en super kombination :)

  • 22. december 2012 kl. 10:14

   Jeg synes ikke at have set kombinationen før (elsker ellers Annes chokoladeblog), men det undre mig slet ikke at Anne også har fundet på denne lille sag! Hun kan noget særligt med chokolade og søde sager <3

 • Signe skrev:
  21. december 2012 kl. 14:46

  Uh, det ser fantastisk lækkert ud. De skal klart på konfektlisten næste år. Når vist ikke at lave mere julehalløj i år;) Tak for altid god inspiration!

  • 22. december 2012 kl. 10:15

   Selv tak, Signe :)
   Norske klejner er på min liste til næste år (der har de stået i 4 år nu) ;-)

 • Anne (A+K) skrev:
  22. december 2012 kl. 14:57

  Hvor ser de dog lækre ud – elsker simpelthen kirsebær, og har også indimellem haft tørrede kirsebær i marcipankonfekten, men denne her version ser jo endnu mere fristende ud :D

  – Anne

  • 23. december 2012 kl. 22:09

   Jeg har ikke prøvet med tørrede kirsebær, men får lyst til at eksperimentere med dem nu :)

 • Karina skrev:
  15. november 2016 kl. 14:08

  Hej

  Har du en idé om, hvor lang holdbarhed de har? Jeg tænker på, hvor længe før jul jeg kan lave dem uden de smager dårligt til juleaften?

  Hilsen Karina

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2016 kl. 21:50

   Marcipanen suger lidt af saften til sig, så jeg tror knap de kan holde sig mere end 1 uges tid.
   Men måske man kan være heldig at de kan holde endnu længere
   Kh AC